Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: ANDY12345 »

Zosiu, zaufanie tak, ale przy słowie pisanym jest o to ciężko, bo wiele albo bardzo wiele jest czynników które powodują że kogoś nim je obdarzymy. Żeby na nie zasłużyć nie trzeba beczki soli zjeść, ale zapracować na nie... stracić jest bardzo łatwo.
Dani ale mnie zaszczycasz i to publicznie :kwiat: :lol:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: Zosia »

Pewnie masz dużo racji ale czy nie masz tak, że czytasz kogoś co piszę dojrzale, mądrze, tak trochę po Twojemu, na pytanie próbuje Ci zawsze udzielić wyczerpującej odpowiedzi i tym wzbudza Twoje zaufanie ? To trochę jak miłość od pierwszego wejrzenia, nie znasz, nic nie wiesz a coś czujesz ...ale :lol: :lol: nie wszyscy w taką miłość wierzą :D No dość tych rozważeń na dziś . Dobrej nocy ;)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jest i pewnie sama się z tym spotkałaś, tyle że sami taką decyzję podejmujemy - świadomie lub podświadomie. Najważniejsze żebyśmy się nie sparzyli ... dobranoc :)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Oj tam Andy , trochę mnie znasz już , co w sercu to i na języku :lol: :lol: . Mówię to co myślę i nie jest ważne , że publicznie.... jestem sobą i tyle .
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Dani, dziś po raz drugi mnie zaskakujesz. :lol: ANDY ale Ty to Masz farta. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czy mam farta, to trudno powiedzieć :roll: ... pewnie trochu by się znalazło, znalazłoby się i tych złych, niestety to już nie matematyka żeby zrobić bilans :o
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

zbigniew165 pisze: 01 lut 2021 18:42 Hipokryt vel Ruda Andzia w Twoim przypadku podstawienie nogi by nic nie dało, bo Ty byś przeszedł przez zasieki z drutu kolczastego, żeby się dostać do komputera i wsadzić szpilę komuś na Naszym Forum. :roll:
... ja używam smartfona, więc wystarczy go wyjąć z kieszeni i jestem :D O Rudej nie wypowiem się bo nie znam :?
Jak zawsze bzdury Waść prawisz :lol:

P.S. Dla takich tekstów warto tu zaglądać :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Andy,
Zważyć, zmierzyć i bilans się może nie zgodzić :lol: :lol:
A w kwestii szczęścia to faktycznie są farciarze, co grają i wygrywają ;) ,
są też tacy, co szczęście w miłości mają,
znam też takich, co we wszystkim szczęście mają i czasami innym to szczęście rozdają, bo wtedy dopiero czują się szczęśliwi i uśmiech na twarzy im się maluje, kiedy mogą innym coś z serca podarować :serce:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

E: Nie wiem jak pan, panie Ferdku, ale ja z tej prelekcji spierdzielam.
F: Ale panie Edzio, poczekaj pan, bo na koniec mają podobno coś do picia dawać.
E: Ale jakie picie, żuberek z jankiem, gówno z siankiem? Przecież to jajcami śmierdzi i tyle.
F: Zgniłymi?
E: Zgniłymi.
F: A skąd pan wiesz?
E: A bo w Lądku jako dziecko z mamusią byłem.
F: A na co?
E: A bo bo kurdupel byłem i wodę mi pić kazali, żebym urósł.
F: No, średnio pomogło, muszę panu powiedzieć.
E: Powiem więcej. Gówno pomogło. Pokurczyło mnie jeszcze. W ogóle te sanatoria to nuda, nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Taka, gdzie rzygać się chce. Bleeee

No nie mogłam się powstrzymać żeby nie wkleić. Nie żebym tak jak Pan Edzio z Kiepskich tak myślała 😁😁😁😁
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Medi ! Dobre ! Uśmiałam się jak norka :lol:
Zablokowany