Zaraz do tematu porzucanie trzeba będzie ruszyć, żeby chirurg nie był tylko tu nam potrzebny do zaszycia tego i owego
Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
Zaraz do tematu porzucanie trzeba będzie ruszyć, żeby chirurg nie był tylko tu nam potrzebny do zaszycia tego i owego
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
Wyobraźnia zaczyna działać ....RudaAndzia pisze: 12 lut 2021 17:36
Hipokryt muszę tylko szepnąć Ci na ucho, że cylindry noszę, które są usytuowane w okularachmoich, rozmiar jest dość imponujący
chyba się nie przyznam, bo powodzenie na Forum mieć przestanę
![]()
![]()
Wyglądasz na krągłą intelektualistkę.
Im grubsze soczewki, tym większa intelektualistka ...
Im krąglejsza - niekoniecznie
Odnośnie rzutek. To wszyscy kibice, jak będziesz rzucała będą musieli, dla bezpieczeństwa, stawać za Tobą.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Niech rzuca ile wlezie
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

A chłop nie pies na kości nie poleci
Hipokryt strzeż się, bo i piłką z rzepem mogę trafić tam gdzie nie trzeba
Nie jest źle sami Panowie ze mną rozmawiają, oj rozdrażnią lwice, co grzecznie teraz mruczą pod nosem
Idę, bo jak mi się oberwie w moje denka na oczach to sinole mi zostaną na dwa tygodnie
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy
Jeśli jednak masz rację, to spójrz na to z innej strony ...
Będziesz miała szkła kontaktowe.
Za darmo, i to nie jednodniowe czy tygodniowe, ale całoroczne...
... Ba, może nawet do końca życia.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Wtedy nie tylko nikt nie odejdzie, lecz raczej przyjdzie na Forum
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Dobra, poddaję się, ale szkła kontaktowe całoroczne nie zapewnią mi tego, co denka od butelek
Hipokryt,
zabawa to dopiero się zaczyna, a jak nas uwolnią to dopiero będzie się działo na Forum, a już nawet nie chcę myśleć i mówić, co poza Forum, a Obserwatorów zapraszam do nas, może jeszcze przez denka zarys Osoby zobaczę
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

-
Gość
No...wdech, wydech, pełna olewka i do przodu. Świata na siłę zmieniać nie trzeba, Forum to tylko jego milimetrowy wycinek.