Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: RudaAndzia »

Tak, tak i całe szczęście może czasami, że tylko wirtualnie tym i owym rzucamy na Forum :lol: :lol:
Zaraz do tematu porzucanie trzeba będzie ruszyć, żeby chirurg nie był tylko tu nam potrzebny do zaszycia tego i owego :lol: :lol: :twisted:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: Andrzej1958 »

RudaAndzia pisze: 12 lut 2021 17:36
Hipokryt muszę tylko szepnąć Ci na ucho, że cylindry noszę, które są usytuowane w okularach 🤓 moich, rozmiar jest dość imponujący 🥵😡🤣 chyba się nie przyznam, bo powodzenie na Forum mieć przestanę :oops: 👿🤓
Wyobraźnia zaczyna działać .... :shock:
Wyglądasz na krągłą intelektualistkę.
Im grubsze soczewki, tym większa intelektualistka ...
Im krąglejsza - niekoniecznie :P :P

Odnośnie rzutek. To wszyscy kibice, jak będziesz rzucała będą musieli, dla bezpieczeństwa, stawać za Tobą. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Dla Rudej to mam takie rzutki bezpieczne... takie kulki przyczepiające się do tarczy na rzep :lol:
Niech rzuca ile wlezie :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzej, cóż za mną nikt się już nie zmieści🤣🤣🤣
A chłop nie pies na kości nie poleci :twisted: :lol: :lol:
Hipokryt strzeż się, bo i piłką z rzepem mogę trafić tam gdzie nie trzeba 8-) :lol: :lol:
Nie jest źle sami Panowie ze mną rozmawiają, oj rozdrażnią lwice, co grzecznie teraz mruczą pod nosem :( :lol: :lol:
Idę, bo jak mi się oberwie w moje denka na oczach to sinole mi zostaną na dwa tygodnie :twisted: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Andziu, przesadzasz z tym rozdrażnieniem forumowiczek ... :shock:
Jeśli jednak masz rację, to spójrz na to z innej strony ...
Będziesz miała szkła kontaktowe. :P
Za darmo, i to nie jednodniowe czy tygodniowe, ale całoroczne... :P :P
... Ba, może nawet do końca życia. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ruda - coś mi się zdaje, że jeśli jakiś Postronny Obserwator to widzi, to chętnych do zabawy nie zabraknie :lol:
Wtedy nie tylko nikt nie odejdzie, lecz raczej przyjdzie na Forum :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzej,
Dobra, poddaję się, ale szkła kontaktowe całoroczne nie zapewnią mi tego, co denka od butelek :lol: :lol:

Hipokryt,
zabawa to dopiero się zaczyna, a jak nas uwolnią to dopiero będzie się działo na Forum, a już nawet nie chcę myśleć i mówić, co poza Forum, a Obserwatorów zapraszam do nas, może jeszcze przez denka zarys Osoby zobaczę 8-) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Eureka :shock: już znam odpowiedzi na tytułowe pytanie :shock:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Czekam do rana na wyjaśnienia, nim opuszczę form :evil:
Gość

Post autor: Gość »

Dopiero przyszłeś....daj spokój, pewnych ludzi i ich sposobu myślenia nie zmienisz. Próba wyjaśnienia, czy atak tym bardziej nic nie dadzą. Mi klapki z oczu spadły i ... jakoś mi lepiej.
No...wdech, wydech, pełna olewka i do przodu. Świata na siłę zmieniać nie trzeba, Forum to tylko jego milimetrowy wycinek.
Zablokowany