Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,
Komisję w ZUS miałam w styczniu 2020 a są jeszcze osoby z grudnia 2019, które jeszcze nie wyjechały, bo za każdym razem prewencja była wstrzymywana. Oby i tym razem nie zamknęli.
są jeszcze osoby z wcześniejszych miesięcy niż grudzień 2019. I nie wiadomo po ile osób będą wysyłać bo podejrzewam że turnusy będą "okrojone". Jeżeli w ogóle będą w planowanym terminie czyli od marca. Dostał w ogóle ktoś już jakieś skierowanie? bo termin rozpoczęcia zbliża się wielkimi krokami.
Witam. Dziś dzwoniłam do zusu Chorzów i otrzymałam Beskid w Krynicy. Wyjazd od 08.04.21. Komisję miałam w marcu ubiegłego roku. Obecnie jestem na L4 i niedługo emerytura.
Mnie również przeszło przez myśl by zadzwonić i zapytać, ale podchodzę do tego tak że osobiście wolę jechać później tzn w okresie bardziej letnim więc nie poczyniłem żadnych kroków tylko grzecznie czekam i nie przeszkadzam panią w pracy Jeśli tylko w skrzynce będzie wyczekiwany list z zusu nie omieszkam podzielić się tutaj radością Pozdrawiam
"Od 15 marca 2021 r. wznawiamy wyjazdy do ośrodków rehabilitacyjnych na rehabilitację leczniczą w systemie stacjonarnym" Jest to info skopiowane z oficjalnej strony ZUS-prewencja rentowa. No to czekamy na nowe skierowania. Moje będzie już trzecie w ciągu roku, pewnie tym razem wyjadę, czego i Wam życzę.
Miałam już wyjazd mieć od 26.10.2020. więc czekam na info..z ZUS. Jak dostanę to dam znać. Myślę że muszą dać przynajmniej 2 tyg. na ogarnięcie spraw wyjazdowi -testowych.