Jutrzenka Wieniec Zdrój (20.03.2021)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MisiaJ
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2021 23:27
Oddział NFZ: Dolnośląski

Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój

Post autor: MisiaJ »

Myślę że pod koniec marca będzie wiadomo coś więcej. W lutym poszło 300 numerków a miałam 755 pozdrawiam serdecznie 😊
michał
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2009 19:34
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: michał »

W zachodniopomorskim dalej spada z 84 na 63 pewnie do piątku już będzie przydział. :D :D
MisiaJ
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2021 23:27
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: MisiaJ »

Super myślę że poinformujesz jak jest i czy można będzie wychodzić na spacey. 😊🎉 Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Witajcie .
W Jutrzence byłam w ubiegłym roku w czasie pandemii (sierpień) ale można było wychodzić na zewnątrz bez maseczki jeszcze . W chwili obecnej nie da się , poza tym nie wiadomo jak będzie z wychodzeniem na zewnątrz . I najważniejsze - od 20-go marca do 9-go kwietnia lockdown więc nie wiadomo co dalej . Oby ponownie nie zamknięto uzdrowisk :roll: . A Jutrzenka to super sanatorium , z tzw. wyższej półki . Pozdrawiam i życzę udanych pobytów :) .
michał
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2009 19:34
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: michał »

Z tego co się dowiedziałem w tym roku Zachodniopomorski Oddział NFZ nie posiada umowy na leczenie szpitalne z Uzdrowiskiem Wieniec wiec na pewno nie pojadę do Jutrzenki.
ODPOWIEDZ