CIEPLICE AGAT

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2011 01:16

Re: CIEPLICE AGAT

Post autor: ZIGI »

Hejka sierpień niebawem ale chyba sam pojadę do Agata :lol: liczę że jednak są tajniacy co jada ale se kamuflują jak na wojnie w okopach i ujawnia się dopiero na miejscu :lol: pozdrawiam odwiedzających apaczy :lol: ZIGI
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hejka ja powoli myślę o pakowaniu szkoda ze nadal sami APACZE :cry: ale w sierpniu ma być pogoda wiec się uskuteczni spacerki , wypocznie i naładuje akumulatory na resztę roku ;) wszystkim odwiedzającym i jadącym na kurację zdrowia słoneczka smacznego jedzonka fajnej ekipy owocnych zabiegów jak i partnera na parkiet i nie tylko ;) :lol: ZIGI
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam ! ZIGI Ty tu jesteś znającym Szczawnicę . Udzieliłeś mi już kilku rad ale mam jeszcze jedno pytanie. Zdecydowałam się na ośrodek ale w Nawigatorze w interesującym mnie terminie nie ma miejsca (chcę początek września). Więc jak myślisz Skalny czy Batory ? Chciałabym wziąc też trochę zabiegów więc żeby nie było zbyt daleko .
U Ciebie wyjazd chyba już tuż , tuż więc zdrówka, słoneczka i miłych wrażeń ;) zosia
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Zosia pisze:Witam ! ZIGI Ty tu jesteś znającym Szczawnicę . Udzieliłeś mi już kilku rad ale mam jeszcze jedno pytanie. Zdecydowałam się na ośrodek ale w Nawigatorze w interesującym mnie terminie nie ma miejsca (chcę początek września). Więc jak myślisz Skalny czy Batory ? Chciałabym wziąc też trochę zabiegów więc żeby nie było zbyt daleko .
U Ciebie wyjazd chyba już tuż , tuż więc zdrówka, słoneczka i miłych wrażeń ;) zosia
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Witaj ja osobiście bym wybrał Batory po 1 chcesz skorzystać sobie wykupić zabiegi wiec masz z Batorego blisko na zabiegi pod tym adresem >>> >>> tam na pewno jest o wiele więcej zabiegów do wyboru niż w Skalnym po 2 z Batorego masz dobre miejsce wypadowe do pijalni na placu Dietla pod Plenice. Jak będziesz pod kolejką na Palenicę to polecam przejście przez most nad Grajcarkiem i spacer ścieżką rowerową aż do Dunajca albo dalej idąc w lewo wzdłuż Dunajca do przeprawy przez Dunajec i wyprawę na Sokolice >> >>> są z niej bajeczne widoki na zakola Dunajca Dosyć dawno nie byłem w Szczawnicy wiec nie mogę na 100% polecić miejsc do potańczenia :) Kiedyś można było potańczyć w domu Zdrojowym na placu Dietla w Aidzie knajpka nad gabinetami zabiegowymi a idąc pod kolejkę na Palenicę w piwnicy kawiarni Halka były dancingi , na pietrze dyskoteki dyskoteki były też w piwnicy knajpki pod wyciągiem . Za moich czasów fajnie też grali w Hutniku :):) Jeśli mogę jeszcze poleć to wyprawę w te miejsca >> >>>>> >>>> >>> Jeśli zechcesz poszaleć na rowerku to polecam Czerwony klasztor na Słowacji >>>>>> >>>>> to na razie tyle jeśli coś mi się jeszcze przypomni to napisze a jeśli ty masz pytanka jeszcze jakieś to śmiało pytaj ja jadę już niebawem bo 08,08 co Cieplic ale spoko pytaj mam tam mieć dostęp do netu wiec odpiszę o ile bende znał odpowiedz pozdrawiam i dzięki za życzenia tobie też życzę udanego pobytu pogody ZIGI :):):)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Bardzo , bardzo dziękuję ! Odwiedzę wszystkie miejsca po kolei a po powrocie powiem jak jest teraz :) Pozdrawiam a Ty kłaniaj się Cieplicom :D
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Zosieńka dzięki ciesze się ze mogłem troszku pomóc i że na miejscu okażą się pomocne moje skromne rady i że miejsca polecone też ci się spodobają pozdrowię od ciebie Cieplice ty pozdrów Szczawnicę ZIGI :D :D :D :D :D :D
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hejka szkoda że nikt się nie odezwał że też jedzie w tym samym terminie co ja do Cieplic ja już spakowany i kolo 10 jutro zobaczę jak jest jakie towarzystwo jak się rozgoszczę to napisze co i jak życzę pogody udanych zabiegów fajnego towarzystwa oraz kogoś do pary na parkiet , spacer , pójścia na kawę ZIGI
ODPOWIEDZ