ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Podobno w paznokciach się znajduje.... ale nie polecam obgryzania do ozłacania ;) :lol: .
I znowu natura Ci pomogła :) ... i jak tu nie żyć z nią za pan brat ?
Miłego początku dnia i takiego całego tygodnia.... nie wypalaj się, szkoda zapału ;) :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Natura, to najcenniejszy nasz skarb. Szkoda, że o tym zapominamy i gonimy za złudnymi dobrami. :roll:
Ale pazurów nigdy nie obgryzałam i obgryzać nie będę, choć też są częścią natury. :lol: :lol:

Długi i wyczerpujący to był dzień, pełen działań, wrażeń i zdarzeń. Czas odpocząć, wyciszyć emocje, ulec Morfeuszowi. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć o poranku Hexa :) . To dobrze, bo jakby wyglądała sarenka z obgryzionymi kopytkami ;) :lol: .
Uważaj, bo w tym tempie, to jeszcze święta przegapisz i dopiero na sylwestra czy na czterech króli wyhamujesz ;) :lol: .
Sen jest najlepszym lekarstwem, więc śnij... śnij...... śnij......... miłego :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wygląd wyglądem, ale czym by wierzgała? ;) :lol:
Witaj Andy popołudniową porą.👋
Obawiam się, że może tak być, iż święta przegapię. Nie mam czasu nawet pomyśleć o nich, a co dopiero coś zrobić. :roll: Na pewno żadnych świątecznych porządków nie będę robić, bo u mnie od święta się nie sprząta. ;) :lol: A hamować to zacznę w drugiej połowie stycznia dopiero, jak nic nowego się nie urodzi, ale jak znam życie, to zawsze jest tak, że już się witasz z gąską, już myślisz, że wreszcie będzie chwila stabilizacji i wtedy wszechświat stwierdza, że może ci dać nowe zadania i wyzwania do ogarnięcia, żeby nie było nudy. :shock: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ta sarenka pewnie i kopytkami by wierzgała :roll: . Ale czym by ta Sarenka , to nie mam pojęcie ;) :lol: , choć po leśnych duktach się przechadza...... boso też :lol: .
Ostatnimi czasy robię jak mam czas albo jak muszę :lol: , ale z reguły mam mało czasu ;) :P . Na święta, to przeważnie zaczynam tydzień przed, a za tydzień jest prawie znowu to samo..... to się zastanawiam, to po co to :roll: . A kiedy odpoczywać panie premierze ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Otóż to, otóż to, po co, na co tak się spinać. Jak zrobię, tak będzie dobrze! :D Wtedy nie trzeba premiera pytać, jak żyć. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kosmos sam się sprząta..... to po co jeszcze my mamy się wtrącać ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ma funkcję samoczyszczenia? Widać czegoś nie wiem. :? :P Wiem za to, że tam też śmiecimy okropecznie :evil:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przecież Kosmos jest pustą próżnią :roll: ..... szwenda się paręset układów słonecznych, kilkanaście galaktyk i parę czarnych dziur ;) :lol: . To gdzie tu bałagan czy nieporządek ? A co do okolic "naszej" planety, to zaśmiecenie, to mało powiedziane.... szarówka może nastać :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak daleko nie sięgałam wzrokiem, bom krótkowidz/ krótkowidzka :? . :lol: Miejmy nadzieję, że nie ma tam bliźniaczych planet, na których żyją podobne szkodniki.
ODPOWIEDZ