Max, Krecik,WikaPi,Moczuś,GośćMAX pisze:zanim wyjdę jeszcze zapodam kandydatów męskich osobników: Mix,Andrzej55,Wojtaszek,ElKopyto,Sztani,Norb,Darek,Yoko91,Many resztę uzupełnijcie
Wybory na królestwo!
-
forumowicz
Re: Wybory na królestwo!
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
No to jak zabawa to zabawa: wpisuję się na listęadministrator pisze:Proszę, jak na razie dwójka zgłoszonych kandydatów(MAX, Teśka) oświadczyła, że nie chce brać udziału w wyborach. A tych, którzy potwierdzili chęć brak.
Czyli każdy chciałby powybierać, pobawić się ale nie narażać siebie. Dlatego właśnie oczekuję potwierdzenia od kandydatów chcących brać udział w wyborach. Osoby, które nie chcą uczestniczyć nie muszą nic robić, ja sam ich na żadnej liście nie umieszczę. Proste i oczywiste
Pozdrawiam
Bardzo jestem ciekawa do jakiej kategorii mogłabym należeć - mówię o tej liście którą podał Norb
Wiem, że mało uczestniczę na forum - liczba postów mówi sama za siebie
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Własnie Kruszynkokruszynka pisze:Brawo Agunia ,pięknieNie żebym komuś kadziła ,ale to ma być relaks ,zabawa a nie pisanie doktoratu.
-
forumowicz
Deremi !kruszynka pisze:Max, Krecik,WikaPi,Moczuś,GośćMAX pisze:zanim wyjdę jeszcze zapodam kandydatów męskich osobników: Mix,Andrzej55,Wojtaszek,ElKopyto,Sztani,Norb,Darek,Yoko91,Many resztę uzupełnijcie![]()
proszę podnieść rękę i przycisnąć przycisk..(kto jest za ...5000 ,kto przeciw....nie widzę ,kto się wstrzymał od głosu....nie widzę.!!
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Staż sanatoryjny: 3
Tak jak napisałam: mam nadzieję, że zgłaszając się zmobilizuję innych bo chciałabym wziąć udział w głosowaniu-zabawie
Trochę rozrywki w te jesienne dni i wieczory
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Któż z NAS nie lubi Rywalizacji -Adrelaliny ??
Niech podniesie rękę !!!
Każdy w swej podświadomości lubi Być wyrożniany niektórzy nawet lubia byc Najlepsi w kategoriach mało popularnych.
Pan Norb podał kilka mozliwych konkurencji ,forum ograniczyło je ,aby nie wprowadzac zamieszania ale powtorzę Wszystkie może Ktoś odnajdzieCos dla Siebie
1)Najsympatyczniejsza dziewczyna forum
2) Najsympatyczniejszy facet forum
3) Najlepszy model/ka
4) Krol off topow
5) Osoba piszaca najmadrzejsze posty
6) Najbardziej konfliktowa osoba
7) Posiadacz najlepszego avataru
8 ) Najbardziej pomyslowy uzytkownik
9) Blazen forum, osoba z najwiekszym poczuciem humoru
10) Ponurak forum, osoba z najmniejszym poczuciem humoru
11) Najglosniejszy debiut na forum
12) Osoba najbardziej zasłużona dla forum
13) Bratnia dusza forum.........
Zapewne Kilka osób znalazło by Swe kategorie Mnie osobiście brakuje kilku.
Do Pana Administratora
Jestesmy Nacją ,ktora lubi się Bardzo prosic o akceptacje na Wybor w danej kategorii.
Mam propozycje .
Jest tzw klasyfikacją może Obligatoryjnie ,aby nikogo nie POMINĄĆ
jako kandydatow podac Wszystkich Przyjaciol Forum -Tych ze Sławnymi Słoneczkami oraz dac możliwość doglaszania i umieszczanie na Listę kolejnych Kandydatów
Zdaję sobię sprawę ,ze jest to OGROM PRACY wygenerowac ..Słoneczka i stworzyć listę gdzie mozna było by dopisywac
Musimy Sobie zdac sprawę ,że poniekąd jesteśmy ograniczeni czasowo
Tworzenie List do 31-10
Wybory Listopad
Początek panowania od 01-01-2014 do 31-12-2014
Każdy zarejestrowany miałby możliwośc oddania po 1 głosie na Króla i Królową Forum
Ja Zgłaszam swą kandydature na NADWORNEGO ... no własnie kogo ok MISTERA Mokrego podkoszulka
Ale się nawymadrzałem
pozdrawiam
-
forumowicz
Norb 13 brałam ślub i to był majnorb pisze:Kurcze ,chyba mój wpis zabrzmiał tak jakoś patetycznieŻeby nie było że jestem tak całkiem na nie (co nie koniecznie znaczy że jestem na tak
) podam przykład kategorii jakiś tam wyborów na pierwszym lepszym forum,cytuję:1) Najsympatyczniejsza dziewczyna forum
2) Najsympatyczniejszy facet forum
3) Najlepszy mod:
4) Krol off topow
5) Osoba piszaca najmadrzejsze posty
6) Najbardziej konfliktowa osoba
7) Posiadacz najlepszego avataru
8 ) Najbardziej pomyslowy uzytkownik
9) Blazen forum, osoba z najwiekszym poczuciem humoru
10) Ponurak forum, osoba z najmniejszym poczuciem humoru
11) Najglosniejszy debiut na forum
12) Osoba najbardziej zasłużona dla forum
13) Bratnia dusza forum.........aj 13,przesądny jestem![]()
..............
-
forumowicz
Adminie ja już wyraziłem chęć udziału w zabawie i TAK nadal wyrażam,tylko przedstawiłem swoje propozycje może tak zostane odebrany,ale narcyzem nigdy nie byłem i nie będe jestem szarą myszą o imieniu Aleksander
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
JESTEM ZA A NAWET PRZECIWAlek pisze:Witam Wszystkich
Adminie ja już wyraziłem chęć udziału w zabawie i TAK nadal wyrażam,tylko przedstawiłem swoje propozycje może tak zostane odebrany,ale narcyzem nigdy nie byłem i nie będe jestem szarą myszą o imieniu AleksanderMax ręcze Ci słowem honoru,że Yoko jest kobietą ponieważ miałem okazje z nią się spotkać w Ustroniu kiedy przebywałem w tym roku. Tesia zaraz zaraz masz już słoneczko i nie zgłaszasz to nie w porządku jest jak wszyscy to wszyscy nie ma żadnego ale. Kruszynka mimo,że oddajesz korone to powinnaś też być na liście ponieważ ustępująca władczyni musi przekazać swą korone oficjalnie jednej z podwładnych,która zostanie jej następczynią. Zgadzam się z tym co napisał Darek i listą Norba,a na skarbnika proponuję Admina ponieważ jest nie zależny,a tylko my jesteśmy zależni od niego ponieważ w razie czego można nie zawsze dostać po uszach. Miłego dzionka. Pozdrawiam Wszystkich.