ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

A już myślałem, że CPK mnie czeka ;) :lol: .
Ja też jak po Wielkiej :roll: ...... koło północy będzie budzenie, to może trochę snu załapię do tego czasu.
Jutro zobaczę, to coś Ci poszepczę, a na razie szybko kończ zadanie domowe i też odpocznij. Spokojnej i kolorowych :) ...... weź kawałeczek i spróbuj jak smakuje :P , do jutra :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Nie no, kawałeczek to od razu wzięłam i spróbowałam. :D Taka 100% gorzka czekolada, ale jestem ciekawa smaku w połączeniu z kawą, a w weekend to może wyjątkowo z mlekiem zrobię, by popróbować i podelektować się smakiem. :D
A już myślałem, że CPK mnie czeka ;) :lol: .
Nie bardzo rozumiem? :? Chyba nie chodzi Ci o wyburzanie domów. :shock:
Pa, do jutra, dobrej nocy. :D

Co ja mam jutro na siebie włożyć? :? ;) :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W biegu, w przelocie wpadam, z wielkim uśmiechem :D i ogromem słońca🌞 nie tylko na niebie.
Miłego dnia życzę. :D :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 07 mar 2024 21:28 ........ Co ja mam jutro na siebie włożyć? :? ;) :lol:
Jakbyś była przede mną, to nawet bym ubrał ;) :D ......

Cześć Aniołku :) , wszystkiego najlepszego..... i w Dniu Kobiet życzę Ci marzeń bez granic, niech każdy nowy dzień przynosi Ci radość. Bądź szczęśliwa, zdrowa i pełna pasji, bo cały świat leży u Twych stóp :serce: :D .
Kleinehexe pisze: 07 mar 2024 21:28 ...... Chyba nie chodzi Ci o wyburzanie domów. :shock: .........
No bez żartów :roll: ...... zaczynają budować, a nie mają planów. Mają plany zakończenia, a one już są nierealne :evil: . To jak miraż lub fatamorgana, a tego bym nie chciał :oops: dlatego .......
Kleinehexe pisze: 06 mar 2024 22:55 Marz pięknie i niech sen będzie przedłużeniem tych marzeń. :)
Później przyjdzie kolej na ich realizację. :) .....
....... wolę realizację :D .
Dziękuję :) , słoneczko wskoczyło na błękitne niebo i niech Ci do uśmiechu towarzyszy :D .
Tylko to mleczko wiejskie, a nie z kartonu :roll: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 07 mar 2024 20:54 ........ Kakałko przyszło :D , wraz z dodatkami w postaci pięknych życzeń i gratisów do wypróbowania oraz kawałka pachnącego drewienka. :o . Wiesz o co chodzi z tym drewienkiem, bo nie mam siły szukać :?: Myślałam tylko, że kakao będzie w takim bloczku, a jest pokruszone, w drobnych kawałkach. :o ....... zamówiłam to organiczne z Peru.......
Na stronie z gatunkami jest fotka jak ono wygląda. Pewnie zauważyłaś, że nie tylko kształtem, na co wpływ mamy ale barwą się znacznie różnią. Organiczne z Peru masz też w pastylkach :lol: . Wszystkie, które kupiłem są w większych lub mniejszych kawałkach. Jedynie które kupuję z okolic Krakowa mają postać sztab.
Co do drewienka, to było to już prawie dziesięć miesięcy temu jak kupowałem. Jedynie co mi pozostało to kakało, przyprawy, intencja, podziękowania z życzeniami i świeczka w kształcie :serce: ...... drewienko pewnie poszło na wykałaczki :lol: . Może nim powinno się mieszać w trakcie rozpuszczania :roll: . Zawsze możesz skontaktować się z właścicielką.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 07 mar 2024 20:54 ......... oraz kawałka pachnącego drewienka. :o . Wiesz o co chodzi z tym drewienkiem, bo nie mam siły szukać :?: .........
Już nie będę Cię dłużej w niepewności trzymał :P ....... w ofercie mają też kadzidełka, a to jest drewienko jak sama zauważyłaś i służy także za kadzidełko. Zapalasz i stawiasz, niech się tli, tylko zachowaj zasady BHP i ochronę przeciwpożarową ;) :lol: ....... a ja nic nie czułem w zębach :oops: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo dziękuję, za piękne życzenia. :serce: :kwiat:
Przepraszam, że dopiero teraz, ale dziś Dzień Kobiet, więc wiesz ... :D
No bez żartów   ...... zaczynają budować, a nie mają planów. Mają plany zakończenia, a one już są nierealne   . To jak miraż lub fatamorgana, a tego bym nie chciał   dlatego .......
Wiesz, że ja za wiele polityką się nie interesuję. Coś tam rykoszetem do mnie dociera, ale często nie znam niuansów, więc mogę aluzji nie skumać. :D A co do CPK to wiem tyle, że w planach przebiegać ma w mojej okolicy, z czego nie jestem zadowolona, bo kolejne połacie lasu zostaną wykarczowane, jeśli to zrealizują. :evil: Natomiast ludziom chcą wyburzyć domy, niejednokrotnie nowe, często na kredycie, więc protestują. Tyle wiem, bo to dotyczy realnych spraw z życia. Dlatego niech to będzie miraż, szkoda, że bardzo drogi i za nasze pieniądze. :evil:

Dziękuję za wyczerpujące informacje o kakałku. :) :kwiat:
A to drewienko nie wygląda na kadzidło, ale.... jak by spalić to zapach by się zapewne unosił. :D
Miłego wieczoru! :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiem wiem, goździk, pończochy...... i seta ;) :lol: .
Z tym "Później przyjdzie kolej na ich realizację" zwłaszcza kolej skojarzyło mi się CPK :lol: .
Bo to drewienko jest z zapachowego drzewa :lol: i jak się tli, to wydziela się zapach 8-) ....... informacja u źródła :P .
Dziękuję i Tobie też dobrego nastroju....... delektuj się nowym smakiem :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zapomniałeś o buziakach. :oops: 8-)

Co do delektowania się, czy to smakiem, czy zapachem, to widzę, że muszę wypracować metody użycia. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Obce buziaki mogą być....... zazdrosny byłbym o całuski ;) :lol: .
Zacznij grzać kakałko, to poczujesz długo utrzymujący się aromat :) .
ODPOWIEDZ