Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium
Re: Niezbędnik pań,wybierających się do sanatorium
-
forumowicz
Kruszynko, walizkę należało nadać odpowiednio wcześniej. Jeśli w międzyczasie jest week więc dostawa się opóźnia. Pozdrawiam
deszcz, trochę powieje więc bluza z kapturem wystarczy. Po 24 września w dzień zdecydowanie powyżej 20 stopni i tak do
pierwszych dni października. Kruszynka jedzie z bagażem, by móc obdzielić ciuchami te panie, które swoje wysłały pocztą
-
forumowicz
w Krynicy ciągle pada
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
SAMEGO SŁONECZKA
przystosować
Żyję aby śpiewać ( w tam roku bilet 10 zł). A w sobotę bezpłatnie na deptaku o 15.30 obejrzysz i wysłuchasz koncertu zespołu Diamond Duo.
-
forumowicz
aktualne filmy.
- Dzisiaj ostatnia projekcja filmu "Faceci od kuchni" o 14.15.
- A później o 16.00 i o 20.00 dzisiaj i przez cały tydzień projekcja niezłej komedii USA prod.2012 z Meryl Streep "Dwoje do poprawki". O takim trzydziestoletnim małżeństwie, które oczekuje poprawy...
- A jeszcze dzisiaj o 18.00 ze Stallone "Niezniszczalni 2" (2012r.)
Gdybyś chciała 3D to od jutra przez tydzień "Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł" o 14.00 i 18.00..ale to raczej
dla młodszych...
Ceny biletów - kilkanaście zł.
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
ponieważ dopiero zaczynam swoją sanatoryjną przygodę więc nie mam doświadczenia w pakowaniu na taką okazję. Zaczęłam już zastanawiać się co ze sobą zabrać choć wyjazd dopiero w nowym roku. Dobrze, że jadę samochodem więc miejsca mam dość a lista już spora.
Ale o zatyczkach do uszu nie pomyślałam
-
forumowicz
A Tobie Dzi dziękuję, za aktualny repertuar kinowy. Dopiero wróciłam w strugach deszczu z koncertu w Pijalni. Piękne doznania muzyczne pozwoliły mi odżyć, jak stokrotce słońce. Teraz do jadalni zaniosę laptopa z muzyką, żeby było miło. Są i tacy, którzy z powodu stromego podejścia nie wyjdą do miasta na tańce.
A' propos niezbędnika - jeśli jedziecie w nieznane dotychczas miejsce, weźcie kilka ulubionych płyt, a DJ z pewnością je zagra