Dobre sanatorium z ZUS-u

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
mirusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 gru 2012 17:52

Re: Dobre sanatorium z ZUS-u

Post autor: mirusia »

Ja byłam w styczniu w "Róży" w Ustroniu i wróciłam bardzo zadowolona. Brak tam jedynie basenu do pływania - jest taki mały do ćwiczeń w wodzie... Rehabilitanci świetni - zabiegi wszystkie na miejscu, jedzenie super - trzeba uważać by nie przytyć, okolica piękna... Warunki mieszkaniowe też w porządku - pokój dwuosobowy, w pokoju czajnik, naczynia, ręcznik duży i mały oraz prześcieradło do ćwiczeń... Mój pierwszy pobyt a odczucia bardzo pozytywne - no może niektórym brakowało dancingów ale chętni biegali do sąsiedniego Ziemowita lub Malwy...
cieszyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 10:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: cieszyn »

Witam! Lada chwila czeka mnie wizyta u orzecznika ZUS`u. Może będzie taka możliwość ze będe iał wybór sanatorium( Ale wątpie w to). Jestem po operacji barku. Na 99% będzie sanatorium( o ile dostane przydział) w woj. zachodniopomorskim lub pomorskim. Pewnie tak wysle mnie ZUS Słupsk. Bardzo zależy mi na jakości zabiegów. Macie koleżanki lub koledzy jakieś propozycje gdzie najlepiej się wybrać?
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

cieszyn pisze:Witam! Lada chwila czeka mnie wizyta u orzecznika ZUS`u. Może będzie taka możliwość ze będe iał wybór sanatorium( Ale wątpie w to). Jestem po operacji barku. Na 99% będzie sanatorium( o ile dostane przydział) w woj. zachodniopomorskim lub pomorskim. Pewnie tak wysle mnie ZUS Słupsk. Bardzo zależy mi na jakości zabiegów. Macie koleżanki lub koledzy jakieś propozycje gdzie najlepiej się wybrać?
Jeśli chodzi o jakość zabiegów to polecam Bryzę w Dźwirzynie :D
cieszyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 10:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: cieszyn »

Dzieki lukas! Widze ze nie ma chetnych do pomocy. Dziwnówek,Pustkowo, Dzwirzyno,na Kołobrzeg to raczej bez szans. Może zUstka
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2012 09:56

Post autor: Ela »

Ja też polecam Bryze :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Cieszyn :)

Ustka nie przyjmuje pacjentów z ZUS-u :( Nad morzem masz jeszcze do wyboru: Międzywodzie, Kamień Pomorski, Stegnę i Sobieszewo :)

Świątecznie pozdrawiam :kwiat:
Halina0708
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 19:06

Post autor: Halina0708 »

Witam Serdecznie Jest jeszcze sanatorium Jantar w Dziwnówku.Jadę tam od 05.05.2013r Pozdrawiam
ODPOWIEDZ