Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze:... sam byłem świadkiem jak pan po przyjściu na tańce z partnerką nagle po tańcu z inną oświadczył że się w niej zakochał było troszkę zamieszania ale nie było żadnych scen i zostały mi fajne wspomnienia-zresztą chyba nie tylko mnie ......
Cóś mnie się zdaje,że chyba i ja byłam tego świadkiem
To przykre w jaki sposób piszecie o ludziach starszych i ich izolacji , Każde społeczeństwo to dzieci, ludzie młodzi i starzy to właśnie im należy się szacunek i wsparcie . Pamiętajmy ,że kiedyś i my będziemy potrzebowali pomocy.
Te górnolotne wywody skłoniły mnie do napisania tego osobistego postu , od kilku dni leżę w szpitalu , jestem po zabiegu jeszcze nie w pełni sił , i to właśnie pani 74 letnia jest mi bardzo pomocna za co jestem jej ogromnie wdzięczna. Pamiętajmy , nikt nie ma gwarancji na zdrowie. Pozdrawiam
Dziękuję kruszynko za życzonka mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Ja także zaczynam odróżniać te osoby i dlatego mój post był bardzo ogólny, forumowicze z dużym stażem wiedzą ,że liczę się z ich wiedzą i doświadczeniem. Pozdrawiam
Dziękuję serdecznie za te miłe słowa Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrówka bo to jest przecież najważniejsze
Eluniu zadzwonię jak naładuję telefon , mam tylko dwie kreseczki jutro zadzwonię Marcelina