Marsz Równości w Lublinie czy jesteś tolerancyjny? czy jestem tolerancyjny?
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
Re: Marsz Równości w Lublinie czy jesteś tolerancyjny? czy jestem tolerancyjny?
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
„Okazuje się, że ludzie afiszujący swoją pobożność pierwsi wydłubią Ci oczy.”
a.rutkowska
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 35 razy
Oburza Nas ,że ktoś jest INNY niż tzw Standardy obowiązujące w POLSCE.
Mamy wszyscy co niedzielę chodzić do Kościoła , przyjmować Komunikaty podawane przez Kurię jako niepodważalne czytane w Listach tzw Pasterskich.
Mamy być ...
Ale jednocześnie gdy ZDARZY się okazaja Zaspokoić swe rządze
Podobają nam się na Plaży młode urodziwe Kobiety a nich jeszcze obsunie jej się stanik i stanie w stroju Toples to 90% Facetów będzie czekał kolejnego razu..bo to Naturalne ,ale niech na tej samej plaży w Kołobrzegu wystąpi przysłowiowa Helga z NRD -lat 75 z biustem do Kolan to Kobietę Zlinczujemy bo to stara ......
Czas temu słuchałem rozmowy w radiu n/t Chorób
a) gej
b) pedofil
Obaj są chorzy bo Ktoś-Coś wywarło na jego psychice i skierował swą orientację w innym kierunku
Kogo mam się obawiać BARDZIEJ ?
Mając dzieci czy wnuki BAłbym i będę się bał aby Nie natrafiło na PEDOFILA bo Dziecko małe Dziecko -jest ufne -ufa każdemu i dziecko można łatwo wykorzystać .
TOLERANCJA
Ktoś wspomniał o Multi-Kulti
ok
Ale My w Polsce boimy się KOLOROWYCH-ale jednocześnie wg badań ponad 60% Mężczyzn skok w bok oraz ponad 45% Kobiet zrobiło by to z ..Kolorowym nie wypominam tutaj Fascynacji ..mulatką
Drodzy Państwo żyjemy w XXI wieku w środku Europy musimy być tolerancyjni.
a co do Kościoła Katolickiego Drogi Maxie obecnie troszkę przesadza Za bardzo chce Nas wszystkich Nauczać powinien bo swoje Zdobył -Otrzymał Rekompensaty za zabór mienia z czasów realnego socjalizmy dostateczne .
Nie może być tak traktowany jak Wyrocznia nie zamierzam tutaj choć mocno mnie kręci jakie otrzymują wynagrodzenia Księża i Lekarze w Szpitalach oraz jaki Nauczyciele w Szkołach.
Przez lata mówiono ,że Górnicy sa grupą zawodową uprzywilejowaną dziś sa nią Księża -i ludzi to boli ..wiem mogłem miast 4 lat studiować jeszcze 3 miałbym lepiej ale ...
Musimy być TOLERANCYJNI chociasz wobec siebie skoro politycy wyśmiewają się i każa pracować za miskę ryżu dobrze ,że nie kaszy
-
forumowicz
Nie rozumiem co do czego ?Max pisze: 14 paź 2018 11:34 no więc odpowiem Ci Kuracjusz i Tobie podobni przeciwnicy kościoła,natomiast zwolennicy dziwnych stworów a zarazem miłośnicy,komuny,lewicy PO KOD wszelakich innych stworów,przeciwnych Polsce,nie mogących pogodzić się z porażką polityczna,stratą pieniędzy jak się było SBkiem,PZPR owcem,trepem wojskowym,milicjantem zomowcem itd itd, tak jestem przeciwnikiem,popieram natomiast kościół i zawsze będę popierał!
Gratuluje
Kuracjusz54
-
forumowicz
Nie może być tak traktowany jak Wyrocznia nie zamierzam tutaj choć mocno mnie kręci jakie otrzymują wynagrodzenia Księża i Lekarze w Szpitalach oraz jaki Nauczyciele w Szkołach.
no słucham: kiedy i gdzie nas naucza?,podaj przykład! no chyba w TV trwam jak oglądasz,nie widzę jakoś publicznych wystąpień księży poza kościołem,a co do zarobków w szkole,dostaja tyle co normalni nauczyciele czyli około 2 tys zł na rękę!
-
forumowicz
-
forumowicz
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Ojciec Założyciel postarał się i teraz już jest miło i ciekawie bo tematy są genialnekuracjusz54 pisze: 25 wrz 2018 08:38 Kiedyś to tutaj było miło tak sobie czytama co się stało że nie jest
![]()
uszczypliwości i wymądrzanie się walka na słowa znaczenie ich brzydko![]()
Najpierw temat o pedofilach a teraz temat o pederastach i zapewne będzie kolejny na literkę "P"
Proponuję następny temat... może o prostytucji
i to wszystko na forum, które powinno służyć ludziom pomocą w poszukiwaniu miejsc rehabilitacji
A co do pytania w tytule tematu to... pytam czy TOLERANCJA działa w obie strony czy tylko w jedną??
-
forumowicz
Rozmawiamy o tolerancji
Kuracjusz54
-
forumowicz
Jak byś nie zauważył to jest to dział NA KAŻDY TEMATHipokryt pisze: 14 paź 2018 18:35Ojciec Założyciel postarał się i teraz już jest miło i ciekawie bo tematy są genialnekuracjusz54 pisze: 25 wrz 2018 08:38 Kiedyś to tutaj było miło tak sobie czytama co się stało że nie jest
![]()
uszczypliwości i wymądrzanie się walka na słowa znaczenie ich brzydko![]()
![]()
Najpierw temat o pedofilach a teraz temat o pederastach i zapewne będzie kolejny na literkę "P"![]()
Proponuję następny temat... może o prostytucji
i to wszystko na forum, które powinno służyć ludziom pomocą w poszukiwaniu miejsc rehabilitacji
A co do pytania w tytule tematu to... pytam czy TOLERANCJA działa w obie strony czy tylko w jedną??