Marsz Równości w Lublinie czy jesteś tolerancyjny? czy jestem tolerancyjny?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Marsz Równości w Lublinie czy jesteś tolerancyjny? czy jestem tolerancyjny?

Post autor: Felice »

Nie unikniemy manifestacji,są częścią współczesnej codzienności. W Warszawie codziennie ktoś coś manifestuje,dlaczego mają tego nie robić mniejszości seksualne. Przecież to też ludzie,inni ode mnie,ale nie muszą być tacy jak ja. To jest właśnie tolerancja.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Bardzo nie chciałabym by było jak w sentencji znalezionej w internecie
„Okazuje się, że ludzie afiszujący swoją pobożność pierwsi wydłubią Ci oczy.”
a.rutkowska
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

Wydaje Mi się ,że mimo wszystko jesteśmy Społeczeństwem ..zakompleksionym ,Społeczeństwem które nie dorosło jeszcze do XXI wieku.
Oburza Nas ,że ktoś jest INNY niż tzw Standardy obowiązujące w POLSCE.
Mamy wszyscy co niedzielę chodzić do Kościoła , przyjmować Komunikaty podawane przez Kurię jako niepodważalne czytane w Listach tzw Pasterskich.
Mamy być ...
Ale jednocześnie gdy ZDARZY się okazaja Zaspokoić swe rządze
Podobają nam się na Plaży młode urodziwe Kobiety a nich jeszcze obsunie jej się stanik i stanie w stroju Toples to 90% Facetów będzie czekał kolejnego razu..bo to Naturalne ,ale niech na tej samej plaży w Kołobrzegu wystąpi przysłowiowa Helga z NRD -lat 75 z biustem do Kolan to Kobietę Zlinczujemy bo to stara ......

Czas temu słuchałem rozmowy w radiu n/t Chorób
a) gej
b) pedofil
Obaj są chorzy bo Ktoś-Coś wywarło na jego psychice i skierował swą orientację w innym kierunku
Kogo mam się obawiać BARDZIEJ ?

Mając dzieci czy wnuki BAłbym i będę się bał aby Nie natrafiło na PEDOFILA bo Dziecko małe Dziecko -jest ufne -ufa każdemu i dziecko można łatwo wykorzystać .

TOLERANCJA

Ktoś wspomniał o Multi-Kulti
ok
Ale My w Polsce boimy się KOLOROWYCH-ale jednocześnie wg badań ponad 60% Mężczyzn skok w bok oraz ponad 45% Kobiet zrobiło by to z ..Kolorowym nie wypominam tutaj Fascynacji ..mulatką ;)

Drodzy Państwo żyjemy w XXI wieku w środku Europy musimy być tolerancyjni.

a co do Kościoła Katolickiego Drogi Maxie obecnie troszkę przesadza Za bardzo chce Nas wszystkich Nauczać powinien bo swoje Zdobył -Otrzymał Rekompensaty za zabór mienia z czasów realnego socjalizmy dostateczne .
Nie może być tak traktowany jak Wyrocznia nie zamierzam tutaj choć mocno mnie kręci jakie otrzymują wynagrodzenia Księża i Lekarze w Szpitalach oraz jaki Nauczyciele w Szkołach.
Przez lata mówiono ,że Górnicy sa grupą zawodową uprzywilejowaną dziś sa nią Księża -i ludzi to boli ..wiem mogłem miast 4 lat studiować jeszcze 3 miałbym lepiej ale ...

Musimy być TOLERANCYJNI chociasz wobec siebie skoro politycy wyśmiewają się i każa pracować za miskę ryżu dobrze ,że nie kaszy :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Max pisze: 14 paź 2018 11:34 no więc odpowiem Ci Kuracjusz i Tobie podobni przeciwnicy kościoła,natomiast zwolennicy dziwnych stworów a zarazem miłośnicy,komuny,lewicy PO KOD wszelakich innych stworów,przeciwnych Polsce,nie mogących pogodzić się z porażką polityczna,stratą pieniędzy jak się było SBkiem,PZPR owcem,trepem wojskowym,milicjantem zomowcem itd itd, tak jestem przeciwnikiem,popieram natomiast kościół i zawsze będę popierał!
Nie rozumiem co do czego ? :roll: :lol: :lol:
Gratuluje :lol: :lol:
Kuracjusz54
forumowicz

a co do Kościoła Katolickiego Drogi Maxie obecnie troszkę przesadza Za bardzo chce Nas wszystkich Nauczać powinien bo swoje Zdobył -Otrzymał Rekompensaty za zabór mienia z czasów realnego socjalizmy dostateczne .
Nie może być tak traktowany jak Wyrocznia nie zamierzam tutaj choć mocno mnie kręci jakie otrzymują wynagrodzenia Księża i Lekarze w Szpitalach oraz jaki Nauczyciele w Szkołach.
no słucham: kiedy i gdzie nas naucza?,podaj przykład! no chyba w TV trwam jak oglądasz,nie widzę jakoś publicznych wystąpień księży poza kościołem,a co do zarobków w szkole,dostaja tyle co normalni nauczyciele czyli około 2 tys zł na rękę!
forumowicz

Nauczyciel stażysta w Krakowie zarabia niecałe 2 tys zł,z maksymalnym wykształceniem z 30 letnim stażem 3 tys zł,nie znam księdza,który miałby duży staż i kwalifikacje maksymalne,no jeśli uważasz że 2 tys się mu nie należy to twoja sprawa,ja uważam ze należy mu się za pracę, nie jestem obrońcą księży,ani facetem interesującym się polityką,ale uważam że za pracę należy się płaca,podobnie jak za np pedofilstwo kara, nie ważne kim dany osobnik jest,ale nie lubię krytyki nie popartej faktami,a jedynie plotkami,internetem czy mediami,wrogimi mediami!
forumowicz

Dlaczego księżom wyomina się ich pieniądze,a np sbkom,zomoowcom i innym bandytom nie?bo taka moda!
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

kuracjusz54 pisze: 25 wrz 2018 08:38 Kiedyś to tutaj było miło tak sobie czytam :ugeek: a co się stało że nie jest :roll:
uszczypliwości i wymądrzanie się walka na słowa znaczenie ich brzydko :shock:
Ojciec Założyciel postarał się i teraz już jest miło i ciekawie bo tematy są genialne :lol:
Najpierw temat o pedofilach a teraz temat o pederastach i zapewne będzie kolejny na literkę "P" ;)
Proponuję następny temat... może o prostytucji :lol:
i to wszystko na forum, które powinno służyć ludziom pomocą w poszukiwaniu miejsc rehabilitacji ;)

A co do pytania w tytule tematu to... pytam czy TOLERANCJA działa w obie strony czy tylko w jedną??
forumowicz

Temat nie o KK tylko o Marszu Równości w Lublinie (dlatego o Lublinie ponieważ prezydent miasta zabronił tego marszu :evil: .Jutro zabroni manifestacji innych a tak w demokratycznym kraju być nie powinno koniec kropka . :D Najpierw ganisz innych za komentarze o KK :evil: a potem kontynuujesz Max sam ten temat i po co ?
Rozmawiamy o tolerancji :!: :!: :!:
Kuracjusz54
forumowicz

Hipokryt pisze: 14 paź 2018 18:35
kuracjusz54 pisze: 25 wrz 2018 08:38 Kiedyś to tutaj było miło tak sobie czytam :ugeek: a co się stało że nie jest :roll:
uszczypliwości i wymądrzanie się walka na słowa znaczenie ich brzydko :shock:
Ojciec Założyciel postarał się i teraz już jest miło i ciekawie bo tematy są genialne :lol:
Najpierw temat o pedofilach a teraz temat o pederastach i zapewne będzie kolejny na literkę "P" ;)
Proponuję następny temat... może o prostytucji :lol:
i to wszystko na forum, które powinno służyć ludziom pomocą w poszukiwaniu miejsc rehabilitacji ;)

A co do pytania w tytule tematu to... pytam czy TOLERANCJA działa w obie strony czy tylko w jedną??
Jak byś nie zauważył to jest to dział NA KAŻDY TEMAT :!: nie odpowiada Tobie ? nie pisz proste :!:
Zablokowany