Hotel Olecko marzec 2017
-
forumowicz
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Postautor: Martuska » 22 sty 2017 20:22 to ze zabiegi sa okrojone, to wylacznie sprawa ZUS, co daja to osrodki oferuja,
jest zastanawiające.
Paweł jak już pojedziesz napisz ile tych zabiegów w karcie Ci zapisali i jakich.
-
forumowicz
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Oczywiście że napiszę, nie ma sprawy. Choć ja też jak jest możliwość to proszę o zabiegi lekarza takie które mi pomagają. Ale będę na miejscu to będę mądrzejszy.Casandra pisze:pojawił się opis, rehabilitacja okrojona, tylko nie wiadomo na ile. Wydaje mi się ze hotel podpisując umowę wymogi musiał spełnić tak jak każdy inny obiekt, więc okrojenie rehabilitacjiPostautor: Martuska » 22 sty 2017 20:22 to ze zabiegi sa okrojone, to wylacznie sprawa ZUS, co daja to osrodki oferuja,
jest zastanawiające.
Paweł jak już pojedziesz napisz ile tych zabiegów w karcie Ci zapisali i jakich.
-
forumowicz
basen pewnie mają wszyscy i jakieś kąpiele bąbelkowe powinny być - mogą być w jacuzzi. Przynajmniej ja na trzech pobytach miałam zawsze. Poza basenem ćwiczenia suche - pewnie na tych matach co leża na sali gimnastycznej , niektórzy pewnie na podwieszkach w odciążeniu. I może ci szczególnie chorzy jakieś indywidualne z fizjoterapeutą. Bo ćwiczenia powinny być dwa razy dziennie. No i jakieś okłady i zabiegi elektro=magnetyczne. Oczywiście pogadanki i relaksacje - ta święta rzecz
-
forumowicz
to co na stronie. Widziałam jedną wannę do masażu ręcznego wodnego, więc pewnie nie każdy się załapie. Ale są wirówki częściowe - to w końcu też kąpiele.Anka1084 pisze: ? Basen , kriokomora, ciekawi mnie co jeszcze maja?
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2