Marsz Równości w Lublinie czy jesteś tolerancyjny? czy jestem tolerancyjny?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Marsz Równości w Lublinie czy jesteś tolerancyjny? czy jestem tolerancyjny?

Post autor: forumowicz »

Max pisze: 14 paź 2018 18:35 Dlaczego księżom wyomina się ich pieniądze,a np sbkom,zomoowcom i innym bandytom nie?bo taka moda!
Ty naprawdę nic nie wiesz Ty po prostu brniesz jak ślepa kaczka w pewnej mazi w błotsku :evil:
2000 lat grabieży ogniem i mieczem ,palenie światłych ludzi na stosach ,obdzieranie z kasy biednych po dzień dzisiejszy wymienić Ci jeszcze więcej ? Czytaj trochę innych żródeł niż tylko fora :lol: :twisted:
Kuracjusz54
forumowicz

Napisz coś dobrego o komunistach,SB,ZOMO,PZPR,mam wymieniać dalej?
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

Max pisze: 14 paź 2018 11:34 no więc odpowiem Ci Kuracjusz i Tobie podobni przeciwnicy kościoła,natomiast zwolennicy dziwnych stworów a zarazem miłośnicy,komuny,lewicy PO KOD wszelakich innych stworów,przeciwnych Polsce,nie mogących pogodzić się z porażką polityczna,stratą pieniędzy jak się było SBkiem,PZPR owcem,trepem wojskowym,milicjantem zomowcem itd itd, tak jestem przeciwnikiem,popieram natomiast kościół i zawsze będę popierał!
Tu MAX masz 100%racje ,tolerancyjnosc tak a nie obnoszenie sie z tym po miecie i prowokowanie normalnych ludzi :evil:
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

Felice pisze: 14 paź 2018 12:33 Max po co tyle agresji? Zaakceptuj to że świat jest różny.
Piszesz,że to ludzie chorzy...to zdaniem twoim mają zamknąć się w domach wszyscy chorzy? Bo nie masz ochoty ich oglądać na ulicy?
Wybacz,ale chore jest takie myślenie.
Dlaczego akurat wszystkim przeszkadzają marsze równości,a nie przeszkadzają ukryci pod kominiarkami ze swastykami wolnościowcy?
To nie agresja tylko wyrazenie swojego pogladu ,zdrowego pogladu szczerego a nie udawanego jak niektorzy tu sie chca kreowac na wielkiego europejczyka ,te dewiacje sa sprzeczne z nasza natura i tych ludzi nalezy leczyc,i nie dopuszczac do manifestowania swojego zboczenia w miejscach publicznych,dobrze ze jeszcze mamy prawdziwych patryjotow co ich powtrzymuja w jakims tam stopniu.Dlaczego policja jest taka delikatna w stosunku do obywateli RP,i KOD u,a patryjotow tak paluja ???
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

wyrazenie swojego pogladu
w sposób agresywny :shock:
a patryjotow tak paluja ???
Gdyby byli patriotami to nie zachowywaliby się tak jak to robią i nikt by ich nie pałował.
Myślę,że faktycznie jakakolwiek dyskusja już w tej formie nie ma sensu.
Zagorzali katolicy i patryjoci ;) plują jadem.
forumowicz

A ja myślę ze agresją jest Twoja obrona, dlaczego? odpowiedz sobie sama
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Max pisze: 14 paź 2018 19:54 Napisz coś dobrego o komunistach,SB,ZOMO,PZPR,mam wymieniać dalej?
Bardzo PROSZE
Napisze tylko jedno Nazwisko-

Jerzy "Jorg" Ziętek

Komuch -Ale PRAWY Człowiek
Hanys-Ale Prawy Polak

Uratował Więcej Hanysów od wywózki na Syberię niż Inni.

Mimo ,że KOMUCH nie obstawiał się ochroną i Rodziną -Znajomymi.

w 1984 roku miałem PROBLEM poszedłem bo nie było nikogo poskarżyć się do jakiegoś sekretarza Partii i Mój staż ,który miał trwać 3 miesiące skończył się a czekałem na zakończenie całe 12 i Nawet dostałem podwyżkę i wyrównanie .

Dziś -Młody chłopak idzie do Pracy za 2 000 złotych brutto i NIE ma SZANS jak nie jest PROTEGOWANY nie jest Misiewiczem.

MAX
piszesz o ubekach i innych że obniżono Tak obniżono im ale Nie wszyscy Dostapili Zaszczytu Obniżenia poborów ....

Miało być o Marszu Równości
Wystarczy posłuchać bo pozwoliłem sobie posłuchać komentarzy w różnych TV -Tak oglądałem TV-Trvam , TVP ,POLSAT czy TVN okazuje się ,że Nawet przekaz nie jest TRANSPARENTNY -Jednakowy każde źródło pokazuje i komentuje w sposób mimo wszystko bardzo Stronniczy
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Max pisze: 14 paź 2018 20:30 A ja myślę ze agresją jest Twoja obrona, dlaczego? odpowiedz sobie sama
To do mnie?
forumowicz

No widzisz Darku,czyli wystarczy posłuchać, media,plotki itp,żadne konkrety!!! Ziętek tak, z tego co wiem pozytywny człowiek
forumowicz

A to o agresji było do mnie?masz odpowiedź
Zablokowany