Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pruchno sie już suszy ale......w moim temacie nadal brak deklaracji kogoś chętnego by zostać mym rycerzem i.....gdzież bym śmiała wymagać takich rekwizytów jak bialy koń. ..niech bedzie i czarny ...nawet rower....byle rycerz był chetny .....
Witam meduza46
Piękna waćpanno z tej strony Twój sługa uniżony Jam jest Aleksander Wielki Twój rycerz o pani i nie jestem na białym koniu tylko dysponuje czarnym wierzchowcem marki Syrena Bosto Czyź nie trzeba wiele,by dosiąść mojego rumaka?
Witaj zacny rycerzu .zaiste wspaniałego rumaka posiadasz mam tylko obawy czy da radę donieść Cię na Sowią Górę gdzie w dzikiej puszczy przebywam obecnie.
Droga waćpanno mój rumak pokona wszelakie trasy wszak to jest nazywany kiedyś "Królowa Szos" choć rodzaj żeński ale wszak to męski jest
Sowia Góra nie jest mi obca lecz myślę,że nie będziesz waćpanno przebywać tam niedługo Sama gdyż mam zamiar dosiąść swego rumaka i pognać w Twe strony
Jak tak bedziesz błądzić po wertepach to ja uschnę z tęsknoty lub rozplynę się w kałuży łez .Weź ze sobą lepiej cud najnowszej techniki GPSem zwany wtedy będę miała pewność że bez przeszkód dotrzesz do mnie najkrótszą z dróg
Lepiej aby tak nie było ponieważ pogrąże się w rozpaczy i złoże śluby wieczyste,moja waćpanno. Skonałbym jakbym miał zabłądzić i nie poznać mej Dulcynelli. Wezme ten cud techniki,abym dotarł cały,zdrów i szczęśliwy padając na kolana przed obliczem Twym droga waćpanno.