Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
sztani pisze: 04 wrz 2020 19:52
W jakiej części mieszkają ludkowie na drogi oddechowe ,będę od 07.10 . Czy jedynki mają wszyscy czy już to się zmieniło .Czy osoby z kartą parkingową mają miejsce za darmo a jeśli nie to ile kosztuje turnus. jak z zasiegiem sieci Plus. czy duże odległości w chodzeniu na zabiegi. Jakiego lekarza polecasz (może to info być na priV)
Witaj Sztani
Część odpowiedzi znajdziesz w moim opisie na stronie 12-ej i dalej. Zasięg jest dobry bo i ja jestem na sieci Plusa. Parking ok.190 zł za turnus.
Jakby co to pytaj.
Pozdrawiam
sztani pisze: 04 wrz 2020 20:02
akurat mam jedynkę to pierwsze co załatwiłem , na moje schorzenia mam bez problemu. teraz chyba ze względu na COVID dają bliżej turnusy . Ciekawy jestem czy w tym rejonie są grzyby (może nie teraz ale jak dopisze pogoda?) na nudę i nie pogodę dobra lektura (książka) Danii a jak z przepustkami i np. czy można dzień wcześniej wyjechać do domu.
Przepustki płatne a skrócenie pobytu o 1 dzień to trzeba napisać prośbę o wcześniejszy wyjazd i zapłacić za ten dzień normalną stawkę.
O grzybach nic Ci nie powiem bo ja byłem w marcu, ale to są bory więc na pewno są. Raczej byłoby dziwne gdyby ich nie było
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2020 21:50 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.