Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
krzysiek88
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2016 08:32
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"

Post autor: krzysiek88 »

irenae pisze: 12 lis 2024 17:53 Byłam we wrześniu w Gorniku i jak pisałam w ośrodku odbywały się wieczorki taneczne, wstęp tak jak pisał kolega 5-10 zł.
Udanego pobytu pozdrawiam IE.
obecnie jestem jak wiadomo, wieczorek zapoznawczy z lampką wina wstęp za 25 zika, normalnie 5 zł a czy w soboty za 10 zł to nic nie było napisane przy wejściu, piwo i wino a czy działa jakaś klima to nie wiem bo jeszcze nie byłem. Ogólny opis i moje zdanie o Górniku na koniec mego pobytu aby gdy napiszę kiepską opinię nie znęcano się nade mną tutaj :) a co do samego Iwonicza Zdrój ? Jestem tu pierwszy raz i mam nadzieję ostatni(gdy NFZ jeszcze raz mnie tu będzie chciał wysłać to będę chory) a w okresie jesienno zimowym to gdziekolwiek jestem pierwszy i ostatni raz na 100%.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

" w okresie jesienno zimowym to gdziekolwiek jestem pierwszy i ostatni raz na 100%. "

Chyba nie pierwszy ;)
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: irenae »

Widzę, Krzysiek że podzielasz moje zdanie, ja również nigdy przenigdy nie chcę już jechać do Iwonicza, który też nie zrobił na mnie żadnego łał.
Sam ośrodek Górnik, ok nie mozna nic złego tutaj pisać, ale ta droga z miasta do ośrodka to tragedia, (pod pod górę) .Ja bylam we wrześniu , pogoda super, prawie letnia ty teraz w listppadzie, nie zazdroszczę!.
Może są wielbiciele gór, którzy uwielbiają spacery po górach ale do południa zabiegi a po południu o 16 już ciemno, także czasu za dużo nie ma.
Ja jeszcze na dodatek miałam około 700 km do pokonania.
No dość już moich wywodów mimo to życzę Tobie i Żonie udanego pobytu.
Pozdrawiam IE.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

irenea i i krzysiek88 pisałem o tym, że byłem raz w Iwoniczu w styczniu tego roku komercyjnie namówiony przez koleżankę z forum i też stwierdziłem, że nigdy więcej Iwonicza.
Ta droga z obrzeży Iwonicza, bo Światowid zlokalizowany jest na samym końcu do centrum i deptaka, gdzie są tańce, to masakra. Podejścia pod obiekty, to też porażka.
Także podzielam Wasze opinie co do Iwonicza i mówię zdecydowanie nie. :!: nawet w okresie letnim. :roll:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:)
Zbyszek , podejście do Światowida to pikuś ... w porównaniu z podejściem do Górnika , albo jeszcze lepiej do CRR lub Wisły :)
A ja byłam już 4 razy o różnych porach roku i jeszcze chętnie pojadę do Iwonicza , być może w maju tym razem :D
Ostatnio zmieniony 16 lis 2024 19:12 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nawet przy mnie nie wspominaj o Iwoniczu. To była wielka porażka w moich wyjazdach i strata pieniędzy.
Już wolę jechać 650 km do Kołobrzegu lub Świnoujścia na 8 dni, zamiast do Iwonicza na 14 dni, za te same pieniądze. :roll:
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: irenae »

Zbyszek, popieram ja również jestem wielbicielką Swinoujścia i Kołobrzegu. W których bywam przynajmniej raz w roku (czerwiec i wrzesień).
Pozdrawiam wielbicieli gór i morza IE. :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

irenae .... jestem z Wami :D też jestem miłośniczką Świnoujścia i K-gu , ale Iwonicz też lubię :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To nie wiem, czy cię przyjmiemy do fan klubu uzdrowisk nadmorskich. :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek88
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2016 08:32
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: krzysiek88 »

GIENIA pisze: 16 lis 2024 11:31 " w okresie jesienno zimowym to gdziekolwiek jestem pierwszy i ostatni raz na 100%. "

Chyba nie pierwszy ;)
tak ? Nie pamiętam abym był z NFZ w takiej porze roku, byłem z ZUZ w Olecku ale to inna bajka,miasteczko a nie nora i wszystko pod nosem a i znajomi dookoła bo w Ełku i Suwałkach więc nie nudziłem się
ODPOWIEDZ