Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Post autor: darek »

peonia56 pisze:
GIENIA pisze:Co oznacza peoniu ... ciepła pani :?: :roll:
lesbijka ;)

to Ja osobiście Wolałbym być z Tą ..Pania niż jak kiedyś okazało się być w pokoju z CIEPŁYM ..Panem -ale po pierwszej nocy juz Miałem Jedynke.
Zgłosiłem Lekarzowi a Pan wcale nie krył sie
Fakt TRAUMA na turnus pozostała ..bo na stołowce nie wszyscy wiedzieli kto jest ..Ciepły ale po kilku dniach ..ODZYSKAŁEM ..Honor :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Darku :D ja także zgłosiłam lekarzowi, który natychmiast wydał polecenie mego przekwaterowania , zyskałam nową koleżankę nadającą na tych samych falach co Ja. Owa pani w nagrodę pozostała sama w 2osobowym pokoju :lol:
Zostałam zobligowana do dyskrecji na ten temat i dotrzymałam słowa ,ale omijałam ją szerokim łukiem.
Pomimo przeżytego szoku, pobyt w Ustce wspominam bardzo miło :D Pozdrawia :kwiat:
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

Wiele w tym racji co piszecie, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego wszyscy zakładacie, że współlokator okaże się osobą nie do zniesienia. W 99% okazuje się, że poznajemy wspaniałych ludzi, z którymi kontakty pozostają na lata.
A jak mamy pecha, to też z waszych wypowiedzi okazuje się, że można sobie poradzić.
Jedynek jest mało, nie masz szans abyśmy wszyscy je otrzymali, zatem przyzwyczajajmy się do myśli o dwójkach lub większych pokojach.
Jesteśmy tacy jak nasze myśli ... musi być dobrze, nie ma innej opcji ...
forumowicz

Peoniu56 i Darku, a skąd wiedzieliście że te osoby są " kochające inaczej " ? Proponowały wam wspólne baraszkowanie ?
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

:)
Ostatnio zmieniony 12 mar 2017 20:26 przez Gaba, łącznie zmieniany 1 raz.
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

GIENIA pisze:
wiesniaczkaela pisze:Posiadanie jedynki to powinien być standard.
Elu , nie chcę :( właśnie wkrótce jade do osrodka KRUS, gdzie jest sporo jedynek < darmowych > i bez problemu z moim schorzeniem bym ja dostała , ale nie zabiegam o to .. co niby miałabym robić po 22-iej :?: :roll: :roll: przecież nie można przebywać w pokojach innych kuracjuszy po tej godzinie , ani Nikt nie moze przebywac u mnie .... o jejku , nie wyobrazam sobie tego ..... telewizor oglądać :?: nie trawię dziada .... siedzieć na lapku :?: :?: tez bez sensu :cry: fajnie miec kogoś zywego obok :D
W jakim osrodku Krus-u jest tyle jedynek :?: Bo ja byłam w każdym i zawsze miałam z tym problem...a miałam raz pecha i trafiłam na dziewczynę która była bardzo" czysta" ...myła sie w domestosie :shock: ...i robił to tez w nocy ...ja lubie czystosc -ale tego nie wytrzymalam uciekłam po dwóch dniach -...i dlatego wole jedynki :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

:lol: :lol: :lol: Dobrze że nie w lizolu :lol: :lol: Współczuję :(
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

kris88 pisze:Peoniu56 i Darku, a skąd wiedzieliście że te osoby są " kochające inaczej " ? Proponowały wam wspólne baraszkowanie ?
Będąc czynnym zawodowo ma się do czynienia z Wieloma osobami.
Podczas pracy w pewnej korporacji przeszedłem wiele Szkoleń n/t Tolerancji dla Odmiennych opcji .
Poniekąd umiem czy też pośrednio nauczono mnie zwracać uwagę na pewne szczegóły, zachowania ,ubrania czy inne.
Nie ukrywam ,że w owej firmie a pracowałem tam ponad 15 lat było kilka osób "odmiennych"
Zaznaczyłem "Odmiennych " w cudzysłowiu aby Podkreślić ich Seksualność.
Wielu z Nich było NORMALNYMI ..Wspaniałymi Ludźmi i są Nadal bo Żyją jednak wśród tych ludzi jak i chyba pozostałych są tacy ,którzy się z tym nie kryją ich ostentacyjne zachowanie słówka etc zrażają .
Ten Gentelmen kipiał Fermonami juz po kilku minutach pobytu zaczął zachowywać się ..ostentacyjnie..
Nawet wszedł sobie do łazienki kiedy po prawie 12 godzinach podróży chciałem skorzystać z prysznica..oglądać Moje wtedy skromne 110 kg wagi .
Nie jestem Zbyt ..pruderyjny po wyjściu zadałem Mu Jedno PYTANIE Czy Kocha inaczej bo ja preferuję ..Kobiety odrzekł STANOWCZO .

Co miałem robić iść kupić ..wazelinę ?

Poszedłem a był to dzień przyjazdów do Pielęgniarki a że był tam Lekarz .Prowadzący( którego Znałem z wcześniejszych pobytów ) poprosiłem o Rozmowę i sprawa została ..Załatwiona .

Ja nie afiszowałem się problemem ..prawdopodobnie wyszło to z gabinetu czy z Recepcji ..bo pojawił się problem Pokoju
forumowicz

kris88 pisze:Peoniu56 i Darku, a skąd wiedzieliście że te osoby są " kochające inaczej " ? Proponowały wam wspólne baraszkowanie ?
Drogi kriss88 ;) sposób zachowania no i sygnały bardzo jednoznaczne.
Jesteś młody i jeszcze nie jednym Cię życie zaskoczy :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam
forumowicz

Dzięki za odpowiedź. Nigdy nie miałem żadnych kontaktów z takimi osobami dlatego zapytałem. Gdyby facet zachowywał się jak facet to bym go nie rozpoznał i chyba by mi to nie przeszkadzało, ale jak czasami widzę zachowania takich osób w TV to biegiem popędził bym do recepcji i poprosił o zmianę pokoju. Kobiety to bym na pewno nie rozpoznał. Peoniu56 wolał bym nie być tak w życiu zaskakiwanym :D
Zablokowany