Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Świetne Sanatorium.Jesteśmy już w tym OŚrodku 2 raz. Profesjonalna i życzliwa obsługa, pełny serwis zabiegów na miejscu poza kąpielami borowinowymi i siarkowymi,które są po drugiej stronie ulicy w Sanatorium finansowanym przez NFZ. Obok basen, sauna, jaskinia solna i siłownia (trochę słabo wyposażona)
A sama gmina Horyniec to mała, schludna miejscowość wraz z okolicą usytuowana na Roztoczu. Czysto, porządek i dużo kwiatów...można wypocząć i nieźle się podleczyć.
Też polecam CRR KRUS w Horyńcu. Byłem z zoną w 2014 prywatnie, 2 tygodnie. Jestesmy bardzo zadowoleni. Miła i profesjonalna obsługa, bardzo dobre zabiegi, borowina siarka. No i basen.... cudowny, mozna korzystać bez ograniczeń. Bardzo dobra kuchnia, baza hotelowa. Cisza, spokój, czyste powietrze. Juz zarezerwowaliśmy na 2015 rok
To prawda sanatorium super, ale dojazd tragiczny.To nie pesymistyczne nastawienie, ale prawda Żeby dojechać do Horyńca. Trzeba się sporo nagimnastykować.
ela-ela pisze:To prawda sanatorium super, ale dojazd tragiczny.To nie pesymistyczne nastawienie, ale prawda Żeby dojechać do Horyńca. Trzeba się sporo nagimnastykować.
Zwłaszcza, gdy się nie ma swojego auta i zdrówko nie tęgie.
Horyniec to dla mnie najwspanialsze sanatorium, nigdzie nie spotkałam takich zabiegów, opieki personelu i ich oddania. Polecam zwłaszcza borowinę (ponoć najlepszą w Polsce) i basen siarkowy z gimnastyką. Byłam wprawdzie z NFZ ale z tych zabiegów korzysta też KRUS. Byłam wprawdzie pod koniec pięknego lata i mieszkałam w Modrzewiu ale w luksusowym Krusie i zima niestraszna.
Pozdrawiam Horyniec i życzę równie udanego pobytu.