Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Poczytałem o Almie i ..... zobaczymy . Jest blisko do Gdańska, Sopotu, Krynicy i do plaży też. Opinie jakie znalazłem można zawrzeć od oceny 4+ do absolutny skandal. Pozostaje tylko przyjąć zaproszenie od zus z optymizmem.Oby niespodziewany, czyli u nas grudniowy atak zimy nie uwięził nas tam do maja.W razie czego po lodzie przez Bałtyk do Szwecji. Pomyśleć tylko ,że mogliśmy być Szwecją.Taką okazję zmarnowano.
Witam,ja również wybieram się w tym terminie,to mój pierwszy pobyt,także trochę mnie to przeraza,w dodatku niezbyt pozytywne opinie...no cóż,przekonamy się,pozdrawiam
Byłem Augustowie, Aleksandrowie Kujawskim , Gołdapii, Połczynie Zdroju.
Największe wrażenie na wejściu wywarła Alma... Niestety... Listwy przy podłodze zżera pleśń, łazienka z czasów wczesnego Jaruzelskiego, materac dostarczy dodatkowej akupresury wystającymi sprężynami.Meble zniszczone i brudne. Korytarze, drzwi obskurne i zaniedbane.Problemem jest marna termoizolacja budynku.Koszmarny rozkład pomieszczeń - jeden wielki chaos.Zagubieni i zdezorientowani pacjenci biegają; jedni wku...wieni, inni zagubieni i lekko spanikowani.W pokoju chłodno - ponoć jutro będą regulować kaloryfery bez zaworów regulacyjnych!
Mam nadzieję że sam się nie rozreguluję na materacyku w chłodku. Zusie "miły" dostaniesz wspomnienie z licznymi fotkami.
Był obiad i kolacja - wrażenie neutralne...
Wizyta 3 minuty bo Pani doktor się spieszy... Zabiegi: rowerek gimnastyka , laser, magnetronik, wszystko to miałem w domu po znajomości w ekstra wykonaniu i ...psu o d... potłuc.
Za to Panie Pielęgniarki i w Panie w recepcji przemiłe.Jedyna nadzieja w ludziach.
Do morza - z parkingu całkiem blisko.A wieje....
No a dzisiaj wszyscy będziemy Andrzejami. Życie na trzeźwo w Almie byłoby nie do zniesienia.
Ja wybieram się do Almy 27 stycznia. Ech, szkoda, ze są tam tak marne warunki... Rollo, Twoj opis jest przygnębiający, ale coż, trzeba dac sobie rade. Wlasnie, cała nadzieja w ludziach!
Pozdrawiam
Kaśka