Ciechocinek 19 01

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2012 19:54
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Ciechocinek 19 01

Post autor: palulo »

Witam czy ktos wybiera sie do Ciechocinka 19 01 na tydz lub dwa?
eli
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2011 00:04

Re: Ciechocinek 19 01

Post autor: eli »

Czy szukasz transportu,czy towarzystwa?
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

witaj towarzystwa napewno ale jesli ktoś jedzie samochodem chetnie skorzystam :) ja jade z Warszawy pociągiem
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Z WARSZAWY pociągiem??To chyba z przesiadkami.Do Ciechocinka najlepiej autobusem ,jest ich kilka codziennie.
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

tak wiem ale wole pociągiem do Aleksandrowa Kuj potem taxi albo bus do Ciechocinka :D
eli
Kuracjusz
Kuracjusz

Jeżeli masz mało bagażu,to podróż pociągiem będzie znośna,a towarzystwo łatwo znajdziesz,na fajfach,ewentualnie na wieczorkach tanecznych.Życzę miłego i udanego pobytu.
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

dziekuje eli nie biore duzo bagazu uwazam ze w pociagu wiecej miejsca jest niź w takim busie które teraz jeżdzą :shock: wiem ze są wieczorki taneczne ale ja nie umiem tańczyc :) pozatym nie jestem emerytem mondurowym tylko zwykłym rencistą... :)
eli
Kuracjusz
Kuracjusz

Palulo jesteś bardzo skromny,na pewno jak Cię porwie jakaś kobietka do tańca,to będziesz brylował na parkiecie jak zawodowy tancerz,uwierz mi ja to wiem-w Ciechocinku byłam kilka razy,więc znam te klimaty.Moim skromnym zdaniem najlepsze tańce są w Wojskowym,a nie w Stodole,jak uważa większość,ale to ja tak uważam.Sam ocenisz jak będziesz na miejscu i po powrocie podzielisz się swoimi wrażeniami.Życzę udanego pobytu i miłych wrażeń,choć do wyjazdu masz jeszcze trochę czasu,to może podciągniesz swój kunszt taneczny?Co Ty na to?
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

dziękuje Eli za cenne porady :) byłem juz w Ciechocinku 4 razy znam te miejsce ale w Wojskowym jeszcze nie bylem ale zajrze tam napewno :D
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

palulo pisze:dziekuje eli nie biore duzo bagazu uwazam ze w pociagu wiecej miejsca jest niź w takim busie które teraz jeżdzą :shock: wiem ze są wieczorki taneczne ale ja nie umiem tańczyc :) pozatym nie jestem emerytem mondurowym tylko zwykłym rencistą... :)
Też tak myślałem wracając w ub.roku z Kołobrzegu w pociągu z rezerwacjami. Tymczasem po drodze wsiadło tylu podróżnych bez rezerwacji że nie mogłem się ruszyć ani w przedziale ani na korytarzu. Konduktorzy byli bezradni a pasażerowie z rezerwacją wściekli. Makabra.
5.12.2012 jechałem do Ciechocinka autobusem. Luźno, przytulnie i cieplutko. Pełno wolnych miejsc. Powrót taki sam, tylko trzeba wcześniej zatroszczyć sie o bilet.
ODPOWIEDZ