do którego senatorjum pojechać???
do którego senatorjum pojechać???
Re: do którego senatorjum pojechać???
Dla kogoś po takim urazie jest przestrzeń ,szerokie przestronne korytarze, spore gabinety do zabiegów, podnośniki dla chorych i są nawet używane. Proszę sobie poczytać o Uzdrowisku Horyniec na internecie.Polecam.
-
grudzien
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2010 16:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Polecam Busko Zdrój...Sanatorium Włókniarz ...rewelacja...jest tam siarka
anezobk pisze:Oczywiście polecam Horyniec ale nie sanatorium BAJKA bo to nie ta bajka tylko Dom Zdrojowy tam jest super.
Dla kogoś po takim urazie jest przestrzeń ,szerokie przestronne korytarze, spore gabinety do zabiegów, podnośniki dla chorych i są nawet używane. Proszę sobie poczytać o Uzdrowisku Horyniec na internecie.Polecam.
witam.
jestem po operacji kręgosłupa i byłam w Horyncu Zdroju w Domu Zdrojowym,było super,wszystkie zabiegi na miejscu,posiłki na miejscu,nigdzie nie trzeba było na zabiegi wychodzic na zewnątrz,bardzo duzo zabiegow dostosowanych do schorzenia,cisza i spokój,bardzo polecam
Wtedy jeszcze nie było basenu rehabilitacyjnego. Dla chętnych odpłatnie po drugiej stronie ulicy był duży basen
w Krusie - aquapark WODNY ŚWIAT.
W tym roku byłem w Bajce, rzeczywiście nie ta bajka
kuracjuszy w podeszłym wieku. Personel bardzo życzliwy. Tak jakby chciał nadrobić niedostatki obiektu.