Mam skierowanie z ZUS-u do tego Hutnika w Wieńcu zdrój a termin dopiero na stycznia od 02-01-2014 . Czy ktoś tam był , jak tam jest i czy warto tam jechać. Proszę o krótki opis ;o zabiegach , o miejscu , jakie zakwaterowanie, jak z posiłkami .Termin tego turnusu jest dość odległy i mam czas na zmianę na inne miejsce . A przy okazji zapytam się, czy jest możliwość tam w tym Hutniku, milo spędzić wolny czas czy są jakieś spotkania itp. Dziękuję za szczerość o tym Sanatorium
Wieniec zdrój , Hutnik sanatorium
Wieniec zdrój , Hutnik sanatorium
Mam skierowanie z ZUS-u do tego Hutnika w Wieńcu zdrój a termin dopiero na stycznia od 02-01-2014 . Czy ktoś tam był , jak tam jest i czy warto tam jechać. Proszę o krótki opis ;o zabiegach , o miejscu , jakie zakwaterowanie, jak z posiłkami .Termin tego turnusu jest dość odległy i mam czas na zmianę na inne miejsce . A przy okazji zapytam się, czy jest możliwość tam w tym Hutniku, milo spędzić wolny czas czy są jakieś spotkania itp. Dziękuję za szczerość o tym Sanatorium
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Re: Wieniec zdrój , Hutnik sanatorium
Nie wygląda to zbyt ciekawie i do tego jeszcze ten termin
Jak ktoś słusznie zauważył to nie miejsce, a przebywający tam ludzie tworzą klimat ale co będzie jak towarzystwo nie dopisze....
Lepiej zminimalizować ryzyko
Też miałem propozycję do Wieńca Zdroju,ale zrezygnowałem i wybrałem Nałęczów - też bez rewelacji.
Życzę powodzenia w negocjacjach z ZUS
Pozdrawiam
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Właśnie wróciłem z ZUS-u i zminimalizowałem ryzyko jadę do Aleksadrąwa Kujawskiego huraaaaaaaaaaa , dzięki ci za podpowiedz i za to co przeglądałem na tej stronie co mi podalaś duże i mocne buziaczki dla ciebie [ violet58 ]
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Z tymi buziakami, to się wstrzymaj - nie jesteś pierwszym, którego zmylił mój nick
Nie chciałbym Cię martwić ale czy przypadkiem nie trafiłeś z deszczu pod rynnę - spójrz tutaj http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... ski#p83020
To już nic konkretniejszego nie było.....
Spróbuj może do trzech razy sztuka....
Pozdrawiam