Lądek Zdrój
Lądek Zdrój
Jadę do sanatorium po raz pierwszy Boję się ,że się tam nie odnajdę.Czy do sanatorium jezdzą tylko starsi ludzie czy młodzi także się leczą w sanatoriach Mój wyjazd przekładałam lub rezygnwałam parę razy więcej nie mogę juz muszę jechać ....proszę od podstaw mnie nastawic na co mogę liczyc mam 40 lat !!
-
forumowicz
Re: Lądek Zdrój
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Zapewniam również że z takimi staruszkami jak na ten przykład ja też jest o czym pogadać i można miło spędzić czas.Czuję się jakbym nad grobem była bo już po 40-tce jestem
Lądek Zdrój jest fajnym miejscem do poratowania zdrowia, jest jeden problem najczęściej na zbiegi, jedzenie, rozrywki trzeba toszkę się przemieszczać. fajny jest basen u wojskowych, piekiełko nie polecam bo jest za gorąco.
Nalważniejsze nastawienie pozytywne do wyjazdu i będzie dobrze.
Pozdrawiam
myszek
-
forumowicz
O nie,40 lat i martwisz się co tam będziesz robićchora pisze:WybaczcieAle nigdy nie myślałam o sanatorium i jak dostałam skierowanie to dostałam szoku
Zawsze sobie wyobrażałam ze tam wyjeżdżają ludzie tylko starsi ( jak kogoś uraziłam to przepraszam ) Nie wiem jak się spędza czas w sanatorium bo dopiero zaczynam śledzić i czytać forum ...Na pewno nie są to wczasy na które wyjeżdżam co roku dlatego jestem przerażona myslą co ja tam bedę robić jestem osobą bardzo energiczną i dużo pracującą i nie wiem co ja mogę robić po zabiegach mursze chyba załadować kupę książek i nadrobić zaległości w czytaniu ..bo w domu nie zawsze jest na to czas Dziękuję Pozdrawiam
do jakiego osrodka mam jechac nie pamietam jadę w marcu skierowanie zostało w pracy sprawdzę i odpowiem