Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jeżeli ktoś z Państwa korzystał z kuracji tymże sanatorium to proszę o garść informacji. Najbardziej interesuje mnie baza zabiegowa, ilość i jakość wykonywanych zabiegów. Ponadto czy wf-fi jest pokojach oraz dostęp do parkingu.
Witam Lexus,na temat Buska i Marconiego jest dość sporo informacji,nie miałem przyjemności w nim mieszkać ani być na turnusie,z tego co mi wiadomo to zabiegi na miejscu,ostatnio dobudowano mały kameralny basenik rekreacyjny,koleżanka która była na turnusie komercyjnym była zadowolona,samo położenie przy parku sprawia że wszędzie jest blisko i wszystko pod tzw, ręką,sam klimat Buzka sprzyja rekreacji i dobrze się wypoczywa,przyjemnego turnusu życzę w górnym rogu Masz okienko -przeszukaj ten dział-wstukaj interesujący Cię obiekt i będziesz miał garść potrzebnych informacji pozdrawiam
Jeżeli ktoś z Państwa korzystał z kuracji tymże sanatorium to proszę o garść informacji. Najbardziej interesuje mnie baza zabiegowa, ilość i jakość wykonywanych zabiegów. Ponadto czy wf-fi jest pokojach oraz dostęp do parkingu.
Pozdrawiam
Witaj!
zostałam wywołana do tablicy.Tak mieszkałam w Marconim.Jak dla mnie jest to fajne sanatorium?pobyt pełnopłatny/.
W zależności kto Ci sponsoruje pobyt NFZ czy ZUS to są inne kategorie pokoi.Najczęściej 3-osobowe.Baza zabiegowa dobra ,nic mi nie wiadomo na temat dobudowanego basenu.Jest jacuzzi ,na basen chodziliśmy do Krystyny.Marconi należny do Uzdrowiska Busko i czasami kierują na zabiegi do Z-dów Przyrodoleczniczych i trzeba wychodzić poza obiekt,ale na to tez jest rada.Wyżywienie smaczne i wystarczające Przestrzegana jest godz powrotu 22.Zabiegi wykonywane są starannie i punktualnie.
Czasami udaje się dogadać i zmienić godzinę .Tam gdzie sa pokoje dla pełnopłatnych jest Wi-fi.Myslę,ze w pozostałych tez.
Zyczę miłego pobytu.
To już chyba skleroza dobrze Aniu że napisałaś parę konkretów-liczyłem na to skleroza dotyczy basenu bo pomyliłem Marconiego ze Słowackim-przyglądając się temu basenikowi z zewnątrz z ogrodu pozdrawiam
Serdecznie dziękuję za odzew i garść ciekawych dla mnie informacji. Zmartwiła mnie wiadomość, że tak wysokiej klasy ośrodek nie ma basenu
Anka jeżeli nie sprawi Tobie kłopotu to odpowiedz mi proszę gdzie można bezpiecznie postawić samochód
Serdecznie dziękuję za odzew i garść ciekawych dla mnie informacji. Zmartwiła mnie wiadomość, że tak wysokiej klasy ośrodek nie ma basenu
Anka jeżeli nie sprawi Tobie kłopotu to odpowiedz mi proszę gdzie można bezpiecznie postawić samochód
Pozdrawiam serdecznie i weekendowo
Lexus
no tak o tym zapomniałam czyli parking.Do Marconiego można tylko podjechać na czas tzw rozpakowania,plus dla nich,ze mają wózki bagażowe.Można podjechać od strony parku lub też od ul Rzewuskiego,Parking Marconiego jest naprzeciw Krystyny i płatny ale nie pamiętam ile za 2 tygodnie chyba 70zł.Z parkowaniem jest kiepsko spróbuj przy targowisku.
Pozdrawiam