Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: Kleinehexe »

Dobranoc, kolorowych snów. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Dobranoc :lol: ....
Cześć Słoneczka :) , remoncik nie pozwolił na kontynuację, ale....
Bibi2 pisze: 09 paź 2021 22:23 Mateczko , aleś walnął posta Andy , o tej porze i po drinku trudno odczytać ;) :lol:
superzmysły u ludzi... nazywani są sawantami, ale to tylko część z nich, którzy mają niesamowite zdolności :
https://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie- ... 84335.html
W tv była seria programów poświęcona ludziom posiadające niezwykłe zdolności odczuwania np. rozróżniając o wiele większą gamę kolorów, niewidomy który jeździ na rowerze po lesie itp. A kiperzy też muszą mieć o wiele większe zdolności niż przeciętny człowiek, tyle że oni jeszcze się w tym ćwiczą, a kto przygotowuje perfumy ?
No dobrze , dość naukowych wywodów :roll: .... słoneczko pięknie gości na błękitnym niebie, choć z rana było tylko 3 gradusy :lol:
Dobrze , że nie jestem brany pod uwagą.... do rękoczynów, przynajmniej nie będę musiał używać podkładu :oops:
Miłego i spokojnego... jutro nowy tydzień :)
Gość

Post autor: Gość »

Heloł. Jeszcze w betach... czekam aż śniadanie się zrobi 😁u mnie zdecydowanie zmysł węchu ja pierwszym miejscu ale... patrzeć tak aby naprawdę widzieć też potrafię 😉
Tak dużo mówimy o ocenach... Chociażby czytając część relacji pobytowych trudno nie pokusić się o ocenę, masz zupełnie inne potrzeby i oczekiwania ale tak było jest i będzie. Na tym moja ocena się kończy bo każdy potrzebuje do szczęścia czegoś innego, ważne aby jeden drugiego do niczego nie zmuszał. Ocena jest naturalna, natychmiastowy osąd już niekoniecznie.
Szkoda czasu na niepotrzebną filozofię bo wbrew tysiącu odcieni i tak powoli idziemy w tym samym kierunku. Jedni spacerowym krokiem przez las, inni tanecznym po parkiecie i pięknie. 😁 I ...tak mi wyszło w toku myślenia, że święta nie jestem, lecz cóż... gorsze egzemplarze chodzą po tym łez padole i ani ludzi ani tym bardziej świata (szczególnie internetowego) zbawiać nie zamierzam. 🤭
Śniło mi się dzisiaj, że jestem w sanatorium w Krynicy ( której notabene na oczy nie widziałam - może to jakiś znak 😳 Pamiętam, że było mnóstwo śniegu, pobyt w lekko hmmm.. zapuszczonym drewnianym budynku, warunki baaaaardzo skromne. I wszędzie czułam spaliny...super senna rekomendacja. 🤣
Się rozpisałam a śniadania jak nie ma tak nie ma.
Pora się ogarnąć. Miłego dnia dla wszystkich!
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Majeczko :) , na śniadanie mogę polecić : niezrównane kakałko, pyszne jajeczko, zieloną papryczkę, słodziutki pomidorek, odrobinę cebulki, kapustkę kiszoną i szyneczkę z goudą.... smacznego :)
A propo snu, czy już czytałaś ?
Gość

Skończyło się na kawie i pysznej jajecznicy ( szamam wszystko jak podane do łóżka 😁).
Andrzejku czytam coś non stop...ci miałam czytać tym razem bo kontekstu nie rozumiem?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak masz tyle kont to nic dziwnego :lol: ... zobacz na maila :)
Gość

Hmmm...na Forum konto jedno w skrzynce nic nowego, na prywatnej pustki...Andrzejku Ty lepiej sprawdź do kogo poszły ewentualne "balony" 😁
Gość

Dobra...mam ! Zanurzam się w lekturę 😁
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No tak :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No i widzisz, jak pisałem o imprezowaniu to niektórzy wrzask podnosili :evil: .... każdy ma inny sposób na życie i z tego korzysta :)
Może zapomnij o Krynicy, a coś innego weź na tapetę ;)
ODPOWIEDZ