Lądek Zdrój "Jubilat" 2014 01 08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jerry66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2014 21:02

Re: Lądek Zdrój "Jubilat" 2014 01 08

Post autor: jerry66 »

Witam szanownych forumowiczów - kuracjuszy :) . Poczytałem sobie o pobycie w sanatorium - wygląda na to, że nie powinno być źle. Przyjeżdżam na turnus od 29.01.14. Jedyne co martwi to brak śniegu na stokach... Ale może do tej pory zdążą jeszcze naśnieżyć. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Witaj ....jerry66 ,,,,to będziemy tam razem ,,,A skąd startujesz do Lądka :) ,,,Pozdrawiam ,,B,,,
jerry66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj ,,B". My z kolegą startujemy z okolic Puław. A lądujemy w Lądku. To pierwszy wyjazd w życiu, więc chętnie skorzystamy z pomocy merytorycznej :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej! We dwóch dacie radę ;) ,,,ale w razie czego służę pomocą ,,,Pytam z czystej ciekawości hm,,,66 to latka czy rok urodzenia ,,,,tak tak wiem ,,,jestem ciekawa no ale cóż jestem blondynką :twisted:
jerry66
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Myślisz, że damy radę ? Oby nas w pierwszy dzień nie wyrzucili :lol: . 66 to jeszcze ciągle rok urodzenia.....
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2013 20:56
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Iron »

Witam Panie wybierające się do "Jubilata" w Lądku!! Ja od wczoraj jestem w Jubilacie ,trochę się rozejrzałem no i chcę przekazać nowe wieści i tak: internet jest dostępny bezpłatny na recepcji i na holu na parterze ale brak gniazdek aby się podłączyć w recepcji są dwa gniazdka bardzo niewygodny dostęp do nich ,tak że należy mieć dobrą baterę ,podobność jest sygnał internetu na pierwszym piętrze,ja jestem na trzecim mam z tego względu trochę kłopotu.W Jubilacie był remont ale nie taki gruntowny tak bym powiedział,ja na 3 pietrze mam czysto ładnie, w łazience brak wętylatora co by wyciągał różnego rodzaju zapachy,brak lodówki,czajnik musimy stawiać na krześle bo krotki kabel, ogolnie ładnie czysto każdy pokój ma balkon można przejść z balkonu na balkon wszystko się łączy. Wczoraj od 17-tej czekałem do lekarza,byłem przyjęty o 21-szej,panie które też czekały z 1-go piętra mówiły że u nich w łazince są zacłonki do brodzika drzwi główne z wziernikiem z lat 70-tych,recepcja czysta elegancka,windy bardzo ładne. Jeszcze nie płaciłem za pobyt bo awarja systemu ale będę płacił około 550zł :17,10złx21dni za pokój 2 osobowy ,3,50złx21 opłata klimatyczna ,TV 75zł na pokój,4złx21 za auto parking. Na zabiegi chodzę do Adama i Wojciecha niedaleko około 500m.a mam ich 54 na cały turnus,3 dziennie,dzisiaj wieczorek zapoznawczy w Zdrojowej, są zaplanowane różnego rodzaju wycieczki,do Pragi,do Wrocławia na panoramę,po kotlinie Kłodzkiej i piesze z przewodnikiem po Lądku. Jak macie jakieś pytania piszcie postaram się jak najszybciej odpisać. Pogoda jak do tej pory b. ładna, Pozdrawiam pięknie, Kuracjusz I... :) ;)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej!! Super że sie odezwałeś,,,Napisz ile jest ręczników w pokoju ,,,Jesli chodzi o gniazdka rozumiem że trzeba zaopatrzyć sie w przedłużacz ,,,Jadę na poszpitalne ,,,jeśli będziesz miał chwilę podpytaj się proszę na którym piętrze kwaterują poszpitalnych 21 dni,,,,z góry dziękuję ,,, :) :kwiat:Pozdrawiam ,,,B,,,,
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I oczywiście ...wszelkiego rodzaju dalsze informacje mile widziane :twisted: ...A co z zasiegiem jesli chodzi o telefon i własny internet ,,,pięknie proszę o odpowiedż ,,, :) ...B...
Awatar użytkownika
tadek 1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2013 04:53
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: tadek 1 »

Cześć Jurek ja już też jestem na miejśću jak się spotkamy ? mieszkam pod 211
Awatar użytkownika
Iron
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lis 2013 20:56
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Iron »

Witam !!! Kilka nowych wiadomości : internet jest płatny też 1zł-15min. dzisiaj złapałem sygnał internetu na 1-szym piętrze,przed wejściem na stołówkę,na miejscu jest sala gimnastyczna,krioterapia a niedługo będzie więcej zabiegów,są przygotowywane pokoje w tym kierunku,ale ja na miejscu nie mam żadnego zabiegu, ieżeli chodzi o zasięg komurek,to ja mam w orange ,mam pełny zasięg. Pytałem Pani na recepcji ,gdzie kwaterują osoby po szpitalne,powiedziała mi że na 3 i 4-tym piętrze,ale ja w to tak do końca niewierzę,mam skierowanie z ZUS i jestem na 3-cim piętrze. Pozdrawiam pięknie kuracjusz I... :) ;) sorry ręczniki są dwa dla każdego..
ODPOWIEDZ