Witam Panie wybierające się do "Jubilata" w Lądku!! Ja od wczoraj jestem w Jubilacie ,trochę się rozejrzałem no i chcę przekazać nowe wieści i tak: internet jest dostępny bezpłatny na recepcji i na holu na parterze ale brak gniazdek aby się podłączyć w recepcji są dwa gniazdka bardzo niewygodny dostęp do nich ,tak że należy mieć dobrą baterę ,podobność jest sygnał internetu na pierwszym piętrze,ja jestem na trzecim mam z tego względu trochę kłopotu.W Jubilacie był remont ale nie taki gruntowny tak bym powiedział,ja na 3 pietrze mam czysto ładnie, w łazience brak wętylatora co by wyciągał różnego rodzaju zapachy,brak lodówki,czajnik musimy stawiać na krześle bo krotki kabel, ogolnie ładnie czysto każdy pokój ma balkon można przejść z balkonu na balkon wszystko się łączy. Wczoraj od 17-tej czekałem do lekarza,byłem przyjęty o 21-szej,panie które też czekały z 1-go piętra mówiły że u nich w łazince są zacłonki do brodzika drzwi główne z wziernikiem z lat 70-tych,recepcja czysta elegancka,windy bardzo ładne. Jeszcze nie płaciłem za pobyt bo awarja systemu ale będę płacił około 550zł :17,10złx21dni za pokój 2 osobowy ,3,50złx21 opłata klimatyczna ,TV 75zł na pokój,4złx21 za auto parking. Na zabiegi chodzę do Adama i Wojciecha niedaleko około 500m.a mam ich 54 na cały turnus,3 dziennie,dzisiaj wieczorek zapoznawczy w Zdrojowej, są zaplanowane różnego rodzaju wycieczki,do Pragi,do Wrocławia na panoramę,po kotlinie Kłodzkiej i piesze z przewodnikiem po Lądku. Jak macie jakieś pytania piszcie postaram się jak najszybciej odpisać. Pogoda jak do tej pory b. ładna, Pozdrawiam pięknie, Kuracjusz I...