Inowrocław "Przy Tężni"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
albina0611
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2012 12:42

Inowrocław "Przy Tężni"

Post autor: albina0611 »

Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?
a może ktoś też jedzie w tym terminie, ja jadę z Gdańska.Proszę o wszystkie informacje.

pozdrawiam. :D
.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Inowrocław "Przy Tężni"

Post autor: Narewka »

Witam.
Jadę tam jutro na 2 tygodnie,ale pobyt prywatny.Po powrocie postaram się opisać wrażenia.Nie wiem tylko,czy takie same będą warunki dla prywatnych i funuszowych,chociaż mam nadzieje,że bedzie jednakowo i dobrze.
albina0611
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Bardzo dziękuję,będę bardzo wdzięczna za każdą wiadomość.Ja również mam nadzieję,że będzie fajnie .
.Życzę miłego pobytu.
Pozdrawiam i czekam na wiadomość.
basik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 kwie 2012 13:13

Post autor: basik »

Narewka pisze:Witam.
Jadę tam jutro na 2 tygodnie,ale pobyt prywatny.Po powrocie postaram się opisać wrażenia.Nie wiem tylko,czy takie same będą warunki dla prywatnych i funuszowych,chociaż mam nadzieje,że bedzie jednakowo i dobrze.
Hej Narewko! Po moich wyliczeniach powinnaś już wrócić i wywiązać się z obietnicy opisania wrażeń z pobytu .
basik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 kwie 2012 13:13

Post autor: basik »

albina0611 pisze:Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?
a może ktoś też jedzie w tym terminie, ja jadę z Gdańska.Proszę o wszystkie informacje.

pozdrawiam. :D
.
Albinko ty też już wróciłaś :!:
albina0611
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

basik pisze:
albina0611 pisze:Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?

pozdrawiam.