Inowrocław "Przy Tężni"
-
albina0611
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 23 lut 2012 12:42
Inowrocław "Przy Tężni"
Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?
a może ktoś też jedzie w tym terminie, ja jadę z Gdańska.Proszę o wszystkie informacje.
pozdrawiam. :D
.
a może ktoś też jedzie w tym terminie, ja jadę z Gdańska.Proszę o wszystkie informacje.
pozdrawiam. :D
.
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
Re: Inowrocław "Przy Tężni"
Witam.
Jadę tam jutro na 2 tygodnie,ale pobyt prywatny.Po powrocie postaram się opisać wrażenia.Nie wiem tylko,czy takie same będą warunki dla prywatnych i funuszowych,chociaż mam nadzieje,że bedzie jednakowo i dobrze.
Jadę tam jutro na 2 tygodnie,ale pobyt prywatny.Po powrocie postaram się opisać wrażenia.Nie wiem tylko,czy takie same będą warunki dla prywatnych i funuszowych,chociaż mam nadzieje,że bedzie jednakowo i dobrze.
-
albina0611
- Nowy Kuracjusz

Bardzo dziękuję,będę bardzo wdzięczna za każdą wiadomość.Ja również mam nadzieję,że będzie fajnie .
.Życzę miłego pobytu.
Pozdrawiam i czekam na wiadomość.
.Życzę miłego pobytu.
Pozdrawiam i czekam na wiadomość.
Hej Narewko! Po moich wyliczeniach powinnaś już wrócić i wywiązać się z obietnicy opisania wrażeń z pobytu .Narewka pisze:Witam.
Albinko ty też już wróciłaśalbina0611 pisze:Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?
pozdrawiam.![]()
.
-
albina0611
- Nowy Kuracjusz

basik pisze:albina0611 pisze:Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?
pozdrawiam.