Inowrocław "Przy Tężni"
-
albina0611
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 23 lut 2012 12:42
Inowrocław "Przy Tężni"
a może ktoś też jedzie w tym terminie, ja jadę z Gdańska.Proszę o wszystkie informacje.
pozdrawiam. :D
.
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 13 razy
Re: Inowrocław "Przy Tężni"
Jadę tam jutro na 2 tygodnie,ale pobyt prywatny.Po powrocie postaram się opisać wrażenia.Nie wiem tylko,czy takie same będą warunki dla prywatnych i funuszowych,chociaż mam nadzieje,że bedzie jednakowo i dobrze.
-
albina0611
- Nowy Kuracjusz

.Życzę miłego pobytu.
Pozdrawiam i czekam na wiadomość.
Hej Narewko! Po moich wyliczeniach powinnaś już wrócić i wywiązać się z obietnicy opisania wrażeń z pobytu .Narewka pisze:Witam.
Jadę tam jutro na 2 tygodnie,ale pobyt prywatny.Po powrocie postaram się opisać wrażenia.Nie wiem tylko,czy takie same będą warunki dla prywatnych i funuszowych,chociaż mam nadzieje,że bedzie jednakowo i dobrze.
Albinko ty też już wróciłaśalbina0611 pisze:Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?
a może ktoś też jedzie w tym terminie, ja jadę z Gdańska.Proszę o wszystkie informacje.
pozdrawiam.![]()
.
-
albina0611
- Nowy Kuracjusz

basik pisze:Albinko ty też już wróciłaśalbina0611 pisze:Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?
pozdrawiam.![]()
.
Wróciłam i jestem bardzo zadowolona.Zabiegi męczące ale bardzo fajne.Polecam masażystę p.Artura /bosko masuje/.
Jedzenia dużo ale mało urozmaicone.Park piękny.Dobudowują do budynku pijalnię wody ma być oddana do końca września.
Polecam sanatorium,a tak właściwie to bardzo dużo zależy od ludzi jakich się spotka.Ja spotkałam super ludzi.
Aha, polecam ćwiczenia w basenie, naprawdę świetna sprawa.