Inowrocław "Przy Tężni"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
albina0611
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2012 12:42

Inowrocław "Przy Tężni"

Post autor: albina0611 »

Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?
a może ktoś też jedzie w tym terminie, ja jadę z Gdańska.Proszę o wszystkie informacje.

pozdrawiam. :D
.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 13 razy

Re: Inowrocław "Przy Tężni"

Post autor: Narewka »

Witam.
Jadę tam jutro na 2 tygodnie,ale pobyt prywatny.Po powrocie postaram się opisać wrażenia.Nie wiem tylko,czy takie same będą warunki dla prywatnych i funuszowych,chociaż mam nadzieje,że bedzie jednakowo i dobrze.
albina0611
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Bardzo dziękuję,będę bardzo wdzięczna za każdą wiadomość.Ja również mam nadzieję,że będzie fajnie .
.Życzę miłego pobytu.
Pozdrawiam i czekam na wiadomość.
basik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 kwie 2012 13:13

Post autor: basik »

Narewka pisze:Witam.
Jadę tam jutro na 2 tygodnie,ale pobyt prywatny.Po powrocie postaram się opisać wrażenia.Nie wiem tylko,czy takie same będą warunki dla prywatnych i funuszowych,chociaż mam nadzieje,że bedzie jednakowo i dobrze.
Hej Narewko! Po moich wyliczeniach powinnaś już wrócić i wywiązać się z obietnicy opisania wrażeń z pobytu .
basik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

albina0611 pisze:Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?
a może ktoś też jedzie w tym terminie, ja jadę z Gdańska.Proszę o wszystkie informacje.

.
Albinko ty też już wróciłaś :!:
albina0611
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

basik pisze:
albina0611 pisze:Wyjeżdżam do Inowrocławia Sanatorium "Przy Tężni"termin 2.04.-30.04.2012 (28 dni)może ktoś był w tym sanatorium?

.
Albinko ty też już wróciłaś :!:

Wróciłam i jestem bardzo zadowolona.Zabiegi męczące ale bardzo fajne.Polecam masażystę p.Artura /bosko masuje/.

Jedzenia dużo ale mało urozmaicone.Park piękny.Dobudowują do budynku pijalnię wody ma być oddana do końca września.

Polecam sanatorium,a tak właściwie to bardzo dużo zależy od ludzi jakich się spotka.Ja spotkałam super ludzi.

Aha, polecam ćwiczenia w basenie, naprawdę świetna sprawa. :D
giwda
Na forum od: 02 maja 2012 20:10

Post autor: giwda »

Jadę do Rymanów ,,STOMIL'' w terminie 02.08 do 23.08 czy ktoś tez ma taki termin?
basik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Wyjeżdżam do Inowrocławia do sanatorium" Przy Tężni" 28.05 2012 .Czy ktoś jedzie też w tym terminie?
ODPOWIEDZ