Gienia jesteś WIELKA. taka masa informacji w twoich opisach że dobrze że wstawiłaś linka do nich bo pewnie jeszcze z 10x jak nie więcej będę czytał twoje opisy. BARDZO fajnie je się czytało, pod wszystkimi komentarzami i podziękowaniami dla Ciebie podpisuję się dwoma rękami. GratulacjeGIENIA pisze: 24 lip 2024 21:21 Skrzys , nie wiem czy czytałeś moją opinię , wprawdzie nie jest najnowsza , ale zapewne wiele się nie zmieniło .... jesli nie czytałeś , wklejam link ..
viewtopic.php?t=23979&start=70
Ja , jednego dnia zabiegi kończyłam przed 9,0 , a o 9,0 śniadanie , kolejnego zabiegi kończyłam tuż po śniadaniu ... naprzemiennie .
Odradzam , o ile będziesz miał wybór , zakwaterowanie w Mewie 5 .... strasznie tam śmierdzi , pisałam o tym w swojej opinii .
W czasie mojego turnusu , ani raz nie było kontroli pielęgniarek , na nic też nie trzeba było specjalnie uważać ... ważne , abyś był na zabiegach![]()
Napisz swoją opinię po powrocie![]()
Mam jeszcze takie pytanie: jak załatwić, gdzie tańsze miejsce parkingowe? a Dodatkowo mam jeszcze jeden problem z wyjazdem. Pracuję i jak pojadę do sanatorium w ramach uropu to się wyczyszczę z niego a nie chciałbym. w NFZ mówią że dopiero w sanatorium zadecydują czy dostanę L4 na ten czas. a ja coś muszę powiedzieć przełożonemu, Myślę żeby wziąć l4 od lekarza POZ tylko czy da na 21 dni.ponoć może, w trosce o zdrowie pacjenta.
A może jest ktoś na forum albo zna kogoś z forum kto ma aktualne jakieś dane np. z tego roku???