U mnie słonecznie, ale jak zimno nie wiem, korzystam z uroku ciepłego łóżeczka
Tematy temaciki....zmienne jak ruletka
Miłego dnia

Kurczę, nie wpadłam tym razem na to, żeby szukać poza TrójmiastemGIENIA pisze: 20 mar 2025 11:11 Tylko nie mów Pasażerko , że tego RM znowu będziesz szukać po całej Polsce .a tak poważnie , to kiedyś w Szpitalu Wojewódzkim w Kielcach były króciótkie terminy , jak jest teraz , nie wiem
![]()
To ja mam chyba jakieś spaczone powonienie. W Busku bywałam do tej pory tylko turystycznie, ale bywałam też w Marconim i ja tam kompletnie nie czuję tego zapachu, nic a nic. Nie wiem, może to przez to, że pochodzę z okolic Tarnobrzega, gdzie za mojego dzieciństwa i nastoletniości była kopalnia odkrywkowa siarki i ten zapach jednak przez te lata mi zobojętniał?ewasz pisze: 20 mar 2025 13:30 Gieniu ja to jestem osobą ogromnie wyczuloną na zapachy ale jakoś dziwnie zapach siarki w Busku kompletnie mi nie przeszkadza.
Inaczej wygląda przejście przez Marconiego, tam się duszę bo stężenie siarki jest bardzo duże, niemniej gdybym mogła korzystać z tego zabiegu to przemogłabym się bo wszak zdrowie to najważniejsze jest![]()