Bo zero jak pusty elektron..... nie ma masy
Półmoc dochodzi

Zaniepokoił mnie ten fragment Twojej wypowiedzi i trochę grzebałam w Internecie. Znalazłam przepisy, które weszły 2022 r., ale tu nie ma nic kontrowersyjnego. Czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat, bo mnie to interesuje?już jest masowa hodowla pod szyldem papierku z napisem eko, bo zmienili normy.

Niestety nie, bo to było zawarte w programie. Nie podpierano się konkretnymi przepisami, a wypowiedziami producentów, którzy w większości występowali anonimowo. Część z nich powiedziała wprost, że przechodzą na zwykłą produkcję, bo cena produktów eko z innych krajów czy rejonów jest poza ich możliwościami. Po drugie, jak zbierany produkt jest zielony czyli niedojrzały, to jaki ma smak i walory odżywcze gdzie się jeszcze nie wytworzyły. Sama doskonale wiesz po swojej hodowliKleinehexe pisze: .........Znalazłam przepisy, które weszły 2022 r., ale tu nie ma nic kontrowersyjnego. Czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat, bo mnie to interesuje?..........

To tak jak mówisz..... o matko i córko. Niemieccy ekolodzy czy działacze Greenpeace zakradali się nocą do niemieckich ferm kurzych, czy ze świniami czy krowami. Skandal to mało powiedzieć.
Ale mnie chodziło głównie o hodowlę zwierząt. Jakie normy zmienili?To już jest masowa hodowla pod szyldem papierku z napisem eko, bo zmienili normy.