Pozdrawiam
23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II
Pozdrawiam
Jak ktoś naprawdę jest niedowładny to mu sanatoriu w 3-tygodniowe nie pomoże, a jak ma ktoś urojone to nawet dożywotni pobyt nic nie zdziała, można tam trochę podciągnąć tężyzne fizyczną, o ile ma w tym temacie zacietrzewienie, ale wiele taniej w miejscu zamieszkania to uczynić na byle siłowni
Sanatoria polecam samotnym, drugiej połowy poszukującym
Nakręciłem kilka filmików jak wyglądają poszczegulne pokoje i nietylko, fotek też kilka zrobiłem, ale nie oddadzą tego jak tam wygląda i z kim będziesz mieszkał a potem jadł przy stole
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
No i zostanę zidentyfikowany przez kuracjuszy którzy byli tego świadkami.
Przy 5-cio osobowym stole był kuracjusz bardzo zadufany w sobie, jak twierdził był już w wielu sanatoriach i nauczy nas kultury jaka się tu należy.
Grzebał w wspólnej misce zupy i nie tylko i rozdawał według, dla niego gęste dla reszty reszta, itp.
Na trzeci dzień wyzwałem go na głos na sali od chamów, bo nikt mi i biesiadnikom w talezu grzebał nie będzie.
No i doczekałem się, gość wyzwał mnie na „pojedynek”, chciał mi michę wyklepać bo go uraziłem przed dziewczynami z sąsiedniego stolika.
Chodzę o kulach, i jedyne co mi do głowy przyszło to odpowiedziałem mu że nie zniżę się do jego poziomu i nie mam zamiaru się bić, to wznieciło jego wściekłość, ale na szczęście osoby z pobliskich stolików wyperswadowały debilowi po kilku dniach że ma se dać spokój i nie jest pępkiem świata, a przy najmniej nie tu.
-
forumowicz
Witam, tam to nie była dobra nockruszynka1958 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chyba wszystko na dzisiaj ,dobrej nocy
-
xpoznaniakx
- Nowy Kuracjusz