POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA? Od 30.06.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA?

Post autor: Czarna75 »

nika731207 pisze:Raczej nie ma potrzeby tworzenia nowego tematu, gdyż takowy już jest z tą samą datą. A Ty Aniu już na niego przecież odpowiedziałaś. Witaj na forum :kwiat:
Witaj! :) Tak też myślałam i czekam na odpowiedz! Mam nadzieję, że się doczekam! Jeszcze troszkę i pomyśle,że wszyscy jadą w inne miejsca, albo w innych terminach a w Polańczyku będę sama! :(
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Spokojnie, na pewno nie będziesz sama . Pilnuj tylko, żeby temat nie spadł Ci na drugą stronę. Może ktoś się zgłosi. Nawet jeśli nie to na miejscu poznasz całe mnóstwo nowych osób. Do którego sanatorium się wybierasz?
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję za rady! na razie jestem w dużym stresie! To jest, że tak powiem mój "pierwszy raz"! :shock: Nigdy wcześniej nie miałam okazji być w sanatorium! Jadę do Amer - Pol-u. Skierowanie dostałam z ZUS......zresztą ku mojemu sporemu zdziwieniu! :o
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Będzie dobrze, tu możesz obejrzeć zdjęcia http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... =21&t=9502
Znajdziesz tam też Amer- Pol :kwiat:
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziekuje!! :serce: Mam nadzieje, że nie będę tam sama! Rany......jeszcze tyle czasu a ja już tu zawału dostaję! Okolica śliczna, mam nadzieję, ze towarzystwo też dopisze!! :)
Awatar użytkownika
Adzia38
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2017 17:14
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Adzia38 »

Witam ja również wybieram sie do Polańczyka 11 września to mój pierwszy wyjazd do sanatoruim
Awatar użytkownika
Adzia38
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2017 17:14
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Adzia38 »

Czarna75 pisze:Dziękuję za rady! na razie jestem w dużym stresie! To jest, że tak powiem mój "pierwszy raz"! :shock: Nigdy wcześniej nie miałam okazji być w sanatorium! Jadę do Amer - Pol-u. Skierowanie dostałam z ZUS......zresztą ku mojemu sporemu zdziwieniu! :o
hej również mam skierowanie z Zus do Amer Pol na 11 września ...boje sie bo to pierwszy raz
ewcia123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2017 14:04

Post autor: ewcia123 »

Czarna75 pisze:
Maja58 pisze:szkoda bo ja się wybieram ale dopiero 18 sierpnia:( też się boję ze będę sama:):)
Witaj!! :D Ja wybieram się do Polańczyka dopiero 11 września i tak samo jak Ty mam lekkie obawy! Nie to, ze mam problem z nawiązywaniem kontaktów! :D Zwyczajnie.....jest to mój pierwszy wyjazd! A tu coś cisza i nie znalazł się nikt kto wybiera się w tym terminie! :( Do Polańczyka jadę aż z Wrocławia. Pozdrawiam ☺️ ewcia123 11.09 do Amer pol
ewcia123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA? Od 30.06.2017

Czarna-ja zWroclawia jadę o 22.40, 10wrzesnia autobusem, a ja ty?
ewcia123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA? Od 30.06.2017

ewcia123 pisze: 20 sie 2017 21:10 Czarna-ja zWroclawia jadę o 22.40, 10wrzesnia autobusem, a jak ty? ☺️
ODPOWIEDZ