Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nika731207 pisze:Raczej nie ma potrzeby tworzenia nowego tematu, gdyż takowy już jest z tą samą datą. A Ty Aniu już na niego przecież odpowiedziałaś. Witaj na forum
Witaj! Tak też myślałam i czekam na odpowiedz! Mam nadzieję, że się doczekam! Jeszcze troszkę i pomyśle,że wszyscy jadą w inne miejsca, albo w innych terminach a w Polańczyku będę sama!
Spokojnie, na pewno nie będziesz sama . Pilnuj tylko, żeby temat nie spadł Ci na drugą stronę. Może ktoś się zgłosi. Nawet jeśli nie to na miejscu poznasz całe mnóstwo nowych osób. Do którego sanatorium się wybierasz?
Dziękuję za rady! na razie jestem w dużym stresie! To jest, że tak powiem mój "pierwszy raz"! Nigdy wcześniej nie miałam okazji być w sanatorium! Jadę do Amer - Pol-u. Skierowanie dostałam z ZUS......zresztą ku mojemu sporemu zdziwieniu!
Dziekuje!! Mam nadzieje, że nie będę tam sama! Rany......jeszcze tyle czasu a ja już tu zawału dostaję! Okolica śliczna, mam nadzieję, ze towarzystwo też dopisze!!
Czarna75 pisze:Dziękuję za rady! na razie jestem w dużym stresie! To jest, że tak powiem mój "pierwszy raz"! Nigdy wcześniej nie miałam okazji być w sanatorium! Jadę do Amer - Pol-u. Skierowanie dostałam z ZUS......zresztą ku mojemu sporemu zdziwieniu!
hej również mam skierowanie z Zus do Amer Pol na 11 września ...boje sie bo to pierwszy raz
Maja58 pisze:szkoda bo ja się wybieram ale dopiero 18 sierpnia:( też się boję ze będę sama:):)
Witaj!! Ja wybieram się do Polańczyka dopiero 11 września i tak samo jak Ty mam lekkie obawy! Nie to, ze mam problem z nawiązywaniem kontaktów! Zwyczajnie.....jest to mój pierwszy wyjazd! A tu coś cisza i nie znalazł się nikt kto wybiera się w tym terminie! Do Polańczyka jadę aż z Wrocławia. Pozdrawiam ewcia123 11.09 do Amer pol