Tobie Darku też tego życzę
Strach czy Obawa przed ...
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Strach czy Obawa przed ...
Tobie Darku też tego życzę
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Jest Nas 3 czekamy na kompleksowe badania , które ....
Wśród personelu widać uśmiech empatie
Pomoc a i warunki jakie tutaj zastalem są takie jakie widzimy na filmach.
Łóżka wyposażenie Dobre ***** Gwiazdek
Ps. Mam nadzieję, że wkrótce znów spotkamy się na imprezie i wypijemy piwo - nawet z sokiem
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Dziękuję za okazana ematię pomoc ,e-maile ,czy telefony nie mówiąc o sms-ach.
Kilka dni na oddziale gdzie odbywa się kolejna SELEKCJA -pomimo zakwalifikowania daje zwykłemu śmiertelnikowi Dużo do myślenia.
Byłem w szpitalach czy też klinikach niejednokrotnie cóż mogę tylko sprawdzić ,który to mój pobyt ,ale to chyba nie jest Najważniejsze.
Tak konsultacja czy też pobyt miał być TYM pobytem stad też Moje obawy , obawy ,które potwierdziły tylko ,że Darek W ma jeszcze cechy Człowieka wg opinii kilku ..osób wrażliwego .
Przeszczep serca to nie jest zabieg usunięcia zęba pod narkozą , choć ten zabieg nosi znamiona ryzyka.
Okazuje się dziś po kilku dniowych Konsultacjach ,że Mój CZAS jeszcze nie nadszedł okazuje się ,że kilkuletnie treningi czy też jak zasugerował jeden z Lekarzy HIGIENICZNY TRYB Życia nie zmusza zebrania Oddziału i weryfikowania KTO ???
Okazało się niestety ,że SERCE ,które pojawi się w Najbliższym CZASIE będzie dla ..
Niestety z czego BARDZO się cieszę wypadłem poza PIERWSZĄ Dziesiątkę co dla takiego choleryka JEST SUKCESEM i oby tak DALEJ.
Cóż okazuje się ,że bezwzględnie MUSZĘ jeszcze zrobić w Sobie kilka modernizacji cóż mogą istnieć ogniska ..zapalne.
Jakie cele wyznaczyli lekarze;
-OBNIŻENIE masy ciała
-Zrobienie porządku z przykurczami Dupytremy obu ..rąk ( około 6-8 zabiegów na lajciku z delikatną narkozą )
Generalnie WSZYSCY bardzo są zadowoleni z Mojej próby wysiłkowej -Najlepszy wynik w ciągu ostatnich lat !!
Nie ukrywam ,że ilość konsultacji i badań ,które przeszedłem w ciągu tych kilku dni Naprawę przeraża mnie Wieżcie Mi ,ale ja nawet nie wiem z kim czy tez kto mnie nie konsultował .
Zapewniam was ,że nie miałem przyjemności jedynie z lekarzem ..patologiem i chyba ginekologiem choć istnieją podejrzenia ,że był chyba ..obecny
A wypis takiego jeszcze Nigdy nie widziałem 18 stron formatu a-4
Czyli nadal bede Was nekal