czy w sanatorium można się zakochać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: czy w sanatorium można się zakochać?

Post autor: Zosia »

Trochę spuścimy z wymagań i od chłopaków się nie ogonimy :lol: :lol: ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

a ja Zosiu myślę ,że to jest odwrotnie! chłopaki,by musieli spuścić trochę
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

Zosia pisze:Trochę spuścimy z wymagań i od chłopaków się nie ogonimy :lol: :lol: ;)
Zosiu. Marne szanse. Pań jest przynajmiej 3 razy więcej od Panów i jak obserwuję te Panie które są bardzo w potrzebie to biorą jak leci i tak dla wszystkich nie wystarczy :evil:
Znam przypadek gdzie Pani, taka 50-tka, ładna, zgrabna czarnulka przyjechała w konkretnym celu i na dodatek z przyzwoleniem męża (tak w każdym razie twierdziła- bo mąż całkowity impotent) i... i pojechała wściekla bo mimo wielu zabiegów nie udało się zrealizować planów. Ta więc Zosiu spuszczenie z tonu na niewiele się zda bo często decyduje przypadek, a zaklepany facet to zaklepany i muj ci on. :D
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej czy Ty aby nie jesteś ciut zarozumiały :) Przecież od dawien dawna wiadomo, że to kobiety wybierają a Wam się tylko wydaje, że to Wy. :lol:
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zosia pisze:Hej czy Ty aby nie jesteś ciut zarozumiały :) Przecież od dawien dawna wiadomo, że to kobiety wybierają a Wam się tylko wydaje, że to Wy. :lol:
Zosiu droga. Ja już jestem w tym wieku, że mi się nic nie wydaje. Piszę to co widzę, a nie to co mi się wydaje, ze widzę. Przecież ja nie twierdzę, że wszystkie Panie jadą do sanatorium po sex bo to bzdura, ale całkiem spora grupka jedzie między innymi po to- z różnych przyczyn. Dodam jedynie, że aby kuracja była pełna to powinna być pełna. Mówią o tym głośno na pogadankach w sanatoriach lekarze, psycholodzy i nikt się z tym nie kryje. No nie, niektórzy się kryją. :)
forumowicz

No no pełna kuracja :o
forumowicz

coś ze statystyki: ile pań jedzie na sex? 85%,90% czy 99%?
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj chciałam się z Wami trochę podroczyć bo i ja dobrze widzę i od wielu lat wyjeżdżam i trudno dyskutować o sprawach oczywistych ale Max z tymi procentami to przecholowałeś :D
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zosia pisze:Oj chciałam się z Wami trochę podroczyć bo i ja dobrze widzę i od wielu lat wyjeżdżam i trudno dyskutować o sprawach oczywistych ale Max z tymi procentami to przecholowałeś :D
Zosiu. Samo życie, jedym w głowie sex innym wystarczy dyskusja o sexie, a jeszcze innym w głowie procenty ha, ha, ha.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

.....i tak w końcu nas wszystkich dopadnie złota myśl ,, PANIE BOŻE ZABRAŁEŚ MOC - ZABIERZ I CHĘCI "...........
ODPOWIEDZ