Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
grzegorz56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 lis 2012 17:00

Re: Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012

Post autor: grzegorz56 »

Witam Panią ,
Bardzo dziękuję za odpowiedz . Po rozmowie z kolegą , który właśnie wrócił z tego sanatorium myślę skorzystać z firmy przewozowej podobnie jak Pani.
Kolega dotarł na miejsce z przewożnikiem NEOBUS . Wyjechał w nocy o 0.30 i był na miejscu o 6.00 . Nie wiem jeszcze jak dojadę o tej godzinie
do Warszawy z Garwolina . Jest jeszcze trochę czasu , może uda mi się coś wymyślić .
Proszę o odpowiedż, o której godzinie Pani planuje wyjazd do Warszawy i z jakiej miejscowości ? Pozdrawiam.
Jacekk
Na forum od: 14 lis 2012 16:57

Post autor: Jacekk »

julia pisze:Świetnie! Zanim wyjedziemy, utworzymy wirtualną grupę znajomych :lol: Na miejscu będę chodziła i pytała: a Ty może jesteś Gaba, a Ty Jacekk? :D
Do zobaczenia!

Na facebook'u trzeba utworzyć wydarzenie.. :twisted:

;) :roll: :lol:
julia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2012 23:06

Post autor: julia »

Na facebooku? :o Wtedy musiałabym się obnażyć z moimi zamiarami. Już sobie wyobrażam opinie znajomych, albo raczej pseudo-znajomych. :cry: Część by zazdrościła, inna część uważała, że na pewno symulowałam chorobę, a jeszcze inni uznaliby, że jestem do niczego, skoro jadę do sanatorium. Wolę sobie tu popisać, mimo, że nie oglądam Waszych zdjęć. :roll:
grzegorz56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam. Jeszcze nie mam zarezerwowanego miejsca w autokarze. W sumie zastanawiam się nad godziną, ale po rozmowie z kolegą, który teraz z tamtąd wrócił byłem skłonny jechać nocą w związku z możliwością lepszego zakwaterowania ( wyboru pokoju) i wizyty lekarskiej. Nie wiem, czy uda mi się dojechać do Warszawy na nocny autokar 0:30 . Jeżeli nie wypali, będę skłonny jechać o godzinie 05:10. Gdybym załatwił sobie transport do Warszawy, to chętnie Panią zabiorę. Mam pytanie, ile dni przed odjazdem należy zarezerwować bilet ? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! Grzegorz.
julia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2012 23:06

Post autor: julia »

To teraz ja będę się zastanawiała, czy nie jechać o północy :) . Myślę, że co do podróży, będziemy w kontakcie.
Gdy dzwoniłam w sprawie rezerwacji, powiedziano mi, że najlepiej zacząć ok. 2 tygodnie przed wyjazdem. Powiedziano też, że lepiej telefonicznie, bo nie płaci się i można odwołać bez zobowiązań, a przy rezerwacji w W-wie należy wnieść opłatę, a w przypadku rezygnacji dostajemy tylko część kwoty.
Myślę, że w przyszłym tygodniu sprecyzuję swoje plany.
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46

Post autor: Gaba »

A ja już zrobiłam rezerwację telefonicznie -jadę z z firmą Eurores - bardziej mi pasują godziny i nawet mają taniej:)
grzegorz56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam Panią , Właśnie zrobiłem rezerwację w NEOBUS tak jak wcześniej pisałem . Nie wiem jak dojadę do Warszawy , ale w najgorszym wypadku
na rozkładzie jazdy jest autobus Warszawa Zach. o godz 20:55 .z Garwolina . Jestem ciekawy czy Pani zaplanowała godz wyjazdu .
Pozdrawiam serdecznie .
grzegorz56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam Pani Julio. Bardzo mi miło, że będziemy razem podróżować. W poprzedniej wiadomości wspominała Pani o możliwości dojazdu z Kołbieli do Warszawy. Czy to nadal jest aktualne? Może ja podam Pani swój numer telefonu, aby wszystko omówić : 513483781. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź.
ODPOWIEDZ