Krynica Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Krynica Zdrój

Post autor: margot »

Zabiegi zaczną się od poniedziałku , w sobotę wizyta u lekarza i zlecenie zabiegów , u pielęgniarek odbiór kart w poniedziałek ( może w niedzielę ), ale nic nie stracisz na 100 %
mirabar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 lis 2012 15:07

Post autor: mirabar »

Dzięki za info :) Dziś albo jutro zaatakuję kasy biletowe.Jak się wyrobię to pojadę 30, a jak nie to najwyżej w sobotę.Wyobraz sobie,że do chwili obecnej nie mam koncepcji co ze sobą zabrać.Latem wezmiesz parę szmatek i jest ok,a zimą?..Nie jestem zwolenniczką zabierania całej szafy,ale zimowe ciuszki trochę miejsca zajmują,a ja do atletek nie należę.Z wyjazdu też się cieszę,ale z przygotowaniami na pobyt 3 tygodniowy mam problem..acha ...a przewidują tam żelazka?..Wiem...wezmę ogromną walizkę,do której zapakuję Ciebie ;) Jedziemy? :D
mirabar
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 lis 2012 15:07

Post autor: mirabar »

Oj dopiero teraz przysiadłam :evil: Mam w ręku świeżutki "paragon" na PKS w dniu 01.12 na godz.8:30.Nie wyrobię się na wcześniejszy termin.Będe na 17:35 w Krynicy.Margot, a co to znaczy,abym nie wysiadała na ostatnim :?: Pozdrawiam :)
Karena05
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2012 10:12
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: Karena05 »

witam ! czy któś jedzie z lubelskiego do Krynicy Zdrój sanatorum wojskowego od 6 grudnia :D bo ja jadę 6 rano z Lublina autobusem , a może jedzie ktoś autem :?:
Karena05
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2012 10:12
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: Karena05 »

witam ! jade 6 rano do Krynicy do sanatorium wojskowego ,jestem z lubelsiego , pozdrawiam :) może ktoś też jedzie w tym czasie , może :) autem ?
ODPOWIEDZ