Czas od złożenia wniosku do wyjazdu- piszcie!!!!

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
czapi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2011 06:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Czas od złożenia wniosku do wyjazdu- piszcie!!!!

Post autor: czapi »

Jasmina pisze:Ja już myślałam,że za często sprawdzałam i mi zablokowali dostęp :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale wolno idzie,chyba w marcu się nie załapiemy ??Czyżby przełom kwietnia i maja ?? :mrgreen:
ludwik45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 17:00

Post autor: ludwik45 »

witam ,kwiecień/maj to dobry czas ,mi zeszło dzisiaj 7 nr,jest ok.teraz niech schodzą wolno to załapiemy się w tym terminie ,tylko do Jaśminy lato się uśmiechnie ,no ale życze jej i innym w tym czasie/pozdrawiam
ania63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 20:26

Post autor: ania63 »

ania 63 witam ,od 21 lutego przesunęłam się 78 numerków do przodu/ lubelski NFZ /,idzie wolno ale w przedostatni i ostatni dzień w ub.miesiącu "zeszło" ponad 500 aż sama nie mogłam w to uwierzyć .Zobaczymy jak będzie teraz.
Awatar użytkownika
czapi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Od 22.02 do 26.02 z nr.2006 na 1914 - tzn.92 numerki :ugeek:
ludwik45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 17:00

Post autor: ludwik45 »

Witam serdecznie ! Eureka-dostałem wiadomość,że moje leczenie rozpocznie się w połowie kwietnia w Szczawnie Zdroju sanatorium uzdrowiskowe nr.4"Pionier".Będąc ciekaw "z czym sie to je",przeglądałem różne fora,gdzie były b.skąpe informacje,na stronie w/w w galerii aż 1/jedno/zdjęcie z czego nic nie wynika.Widać tam drzwi wejściowe do budynku ..........i wszystko.W opisie stoi:19 pokoi w tym 2 typu studio-czyli dwa pokoje ze wspólnym korytarzem i łazienka wspólna z wanną.Linki dotyczące tegoż sanatorium nie różnią się zasadniczo niczym z wyjątkiem przeczących sobie informacji dotyczących stołówki-w jednych jest a w drugich-jako by jej nie było.Najgorsze jest to,że budynek ten ponoć miał różne przeznaczennia-również miał pełnić funkcję -hospicjum-,jeśli to prawda to zaczynam sie bać-ale w razie na skutek strachu podupadne na zdrowiu to nie trafie daleko,gdyż w tym kompleksie uzdrowiskowym jest również oddział psychiatryczny.Pozdrawiam bardzo serdecznie i proszę o możliwie prawdziwą "prawdę" w tym zagadkowym temacie-bez słodzenia. :?: :oops: :D
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

Witam.
Ja :evil: dalej czekam mój nr dzisiaj 1760 i zamiast do przodu to jeszcze się cofnął się o 4 nr.Pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
czapi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Znowu przestój 1.03. nr. 1881 :oops:
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

czapi.....''.tak czy siak'' możesz już odliczać.... ;) Ja czekam na potwierdzenie poszpitalnego więc jeszcze troszkę poczekam... :) Pozdrawiam
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

do kruszynki...odpisałam Tobie na priv...ale u mnie pokazuje zamiast wysłane..do wysłania...Pozdrawiam ..jak nie doszło to napiszę Tobie tutaj
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kasiulka doszła wiadomość ok z opcji do "wysłania "zniknie jak tę wiadomość odczytam i odczytałam i zadałam Tobie jeszcze jedno pytano.Bardzo Ci dziękuję za info. :) :)
ODPOWIEDZ