Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam ,kwiecień/maj to dobry czas ,mi zeszło dzisiaj 7 nr,jest ok.teraz niech schodzą wolno to załapiemy się w tym terminie ,tylko do Jaśminy lato się uśmiechnie ,no ale życze jej i innym w tym czasie/pozdrawiam
ania 63 witam ,od 21 lutego przesunęłam się 78 numerków do przodu/ lubelski NFZ /,idzie wolno ale w przedostatni i ostatni dzień w ub.miesiącu "zeszło" ponad 500 aż sama nie mogłam w to uwierzyć .Zobaczymy jak będzie teraz.
Witam serdecznie ! Eureka-dostałem wiadomość,że moje leczenie rozpocznie się w połowie kwietnia w Szczawnie Zdroju sanatorium uzdrowiskowe nr.4"Pionier".Będąc ciekaw "z czym sie to je",przeglądałem różne fora,gdzie były b.skąpe informacje,na stronie w/w w galerii aż 1/jedno/zdjęcie z czego nic nie wynika.Widać tam drzwi wejściowe do budynku ..........i wszystko.W opisie stoi:19 pokoi w tym 2 typu studio-czyli dwa pokoje ze wspólnym korytarzem i łazienka wspólna z wanną.Linki dotyczące tegoż sanatorium nie różnią się zasadniczo niczym z wyjątkiem przeczących sobie informacji dotyczących stołówki-w jednych jest a w drugich-jako by jej nie było.Najgorsze jest to,że budynek ten ponoć miał różne przeznaczennia-również miał pełnić funkcję -hospicjum-,jeśli to prawda to zaczynam sie bać-ale w razie na skutek strachu podupadne na zdrowiu to nie trafie daleko,gdyż w tym kompleksie uzdrowiskowym jest również oddział psychiatryczny.Pozdrawiam bardzo serdecznie i proszę o możliwie prawdziwą "prawdę" w tym zagadkowym temacie-bez słodzenia.
Kasiulka doszła wiadomość ok z opcji do "wysłania "zniknie jak tę wiadomość odczytam i odczytałam i zadałam Tobie jeszcze jedno pytano.Bardzo Ci dziękuję za info.