Aspołeczne zachowania w sanatorium
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium
-
forumowicz
Ja staram się mieszkać w pokoju jednoosobowym i na razie mi się udaje.
Ale nie potrafię zrozumieć tych wyznajacych niby pewne zasady dotyczące komunikacji z innymi ludźmi ,ale to tylko puste słowa za którymi nie idą czyny ,czyli oszukiwanie siebie.
Pozdrawiam
-
forumowicz
Zobacz , na forum ludzie wypowiadają się jak to nie trzeba interesować się życiem innych , a za chwilę oceniamy postępowanie innych i tak właśnie jest opinia sobie , a życie sobie...
W trakcie mojego ostatniego pobytu pani ok 50 miała za współspaczkę dziewczynę ok 35-letnią , miało być dobrze ale "pani -matka" zaczęła pouczać gdzie ma chodzić , z kim , ciągnęła ją na codzienne nabożeństwa, TV -wiadomy kanał ..... - KOSZMAR , całe szczęście , że Ktoś się za nią ujął i w recepcji zmieniono jej pokój .
To tylko drobnostka , ale można obrzydzić taki pobyt i te przyszłe również.
Kruszynko, nawet siedząc przy stoliku przy posiłku , to te 15 minut jest przykre .
Pozdrawiam i życzę wszystkim nam dobrych pobytów i wiecie czego , aby jakąś czarodziejską mocą takie "specyficzne" charaktery były połączone w pokojach
-
forumowicz
Ludzie niby nie interesują się ,ale pytanie gdzie się pani dzisiaj bawi kobietkom nie schodzi z ust
Może boją się konkurencji
To już żarcik ale...kto to wie .
Mam swoje spostrzeżenia i przemyślenia wynikające z nich a mianowicie innymi osobami interesują się z zasady ludzie mający ubogie życie towarzyskie .niepracujace osoby ,zakompleksione ,zdominowane być może w domach przez męża a nawet dzieci
Eh obok nas są różni ludzie ,tylko empatia i ich zrozumienie częściowo, pozwoli bezkolizyjnie przetrwać 21 dni czy więcej.
PS ale dla Pana wścibskiego byłam niemiła i to bardzo i się więcej nie odezwał
-
forumowicz
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Zrozumiałem twój wcześniejszy wpis i wiem , że to nie chodziło o ciebie.
Jaki jest twój typ
-
forumowicz
O typ pytasz Janku? No no
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Fionka