Aspołeczne zachowania w sanatorium

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
forumowicz

Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium

Post autor: forumowicz »

Janku nie poleje się soczysty sok z nadgniłego owocu .
Szkoda zachodu
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Janusz wielki plusik .Bardzo trafne :!:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Chetny możesz sobie myśleć o mnie co ci się podoba, masz do tego prawo ale ja naprawdę mam swoje zasady. Ci którzy mnie poznali w realu wiedzą, że przekleństwa z moich ust padają baaaaaardzo rzadko a na pewno nie w obecności dzieci i nie w miejscach dostępnych dla nich . Każdemu może coś się wyrwać w nerwach choć niektórzy używają słów niecenzuralnych jako przerywnika. Jeśli chodzi o zachowanie pod tym względem wystarczy posłuchać rozmów na CB radio.
mary jo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2015 22:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mary jo »

Ludzie kochani :!: :lol: dajcie na luz,proszę :!: doopa jest przekleństwem :?: :!: :lol: cholera jasna też :?: ;)
Nie przeklinam,razi mnie to bardzo.Powiedzcie,tak szczerze-ile razy zwracaliście uwagę chamom,prostakom,którzy w miejscach publicznych przeklinają bardzo głośno,wyrażnie i wstrętnie,a słuchają tego wszyscy /dzieci też/,czy chcą,czy nie chcą,nie mając wyboru np.w tramwaju,autobusie.
Ja grzecznie proszę o zaprzestanie,zwykle pomaga,i zaraz odzywa się chór poparcia :lol:
A Wy,moi drodzy ?
Pozdrawiam serdecznie :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ja przeklinam jak...... nie wiem co ;) :D
Przy swoich dzieciach raczej tego nie robię, no chyba że na to zasługują w danym momencie ;)
No ale cóż..... nieraz pięknie to brzmi w moich ustach :oops:
:lol: :lol:
Jestem tylko normalnym człowiekiem ..... zdrowym na duszy człowiekiem :twisted:
Lekarz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lis 2016 10:56

Post autor: Lekarz »

mary jo pisze:doopa jest przekleństwem :?: :!: :lol: cholera jasna też :?:
:?:
forumowicz

To już nawet dzieci czytają NS? :o :lol: i do sanatorium jeżdżą :o o rany to dopiero zmiana w społeczeństwie nawet bije na łeb ups niecenzuralne słowo ;) :lol:dobrą zmianę :o :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Sloneczko pisze:Ja przeklinam jak...... nie wiem co ;) :D
Przy swoich dzieciach raczej tego nie robię, no chyba że na to zasługują w danym momencie ;)
No ale cóż..... nieraz pięknie to brzmi w moich ustach :oops:
:lol: :lol:
Jestem tylko normalnym człowiekiem ..... zdrowym na duszy człowiekiem :twisted:

NIE Wierzą ,aby Pani SŁONECZKO ..przeklinało ..JEST to pomówienie i żądam powołania KOMISJI Śledczej celem ustosunkowania się w/w insynuacjom .
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

mary jo pisze:Ludzie kochani :!: :lol: dajcie na luz,proszę :!: doopa jest przekleństwem :?: :!: :lol: cholera jasna też :?: ;)
Nie przeklinam,razi mnie to bardzo.Powiedzcie,tak szczerze-ile razy zwracaliście uwagę chamom,prostakom,którzy w miejscach publicznych przeklinają bardzo głośno,wyrażnie i wstrętnie,a słuchają tego wszyscy /dzieci też/,czy chcą,czy nie chcą,nie mając wyboru np.w tramwaju,autobusie.
Ja grzecznie proszę o zaprzestanie,zwykle pomaga,i zaraz odzywa się chór poparcia :lol:
A Wy,moi drodzy ?
BEZWZGLĘDNIE zgadzam się z Panią.....mała czarna na rozluźnienie.

IRYTUJE mnie Papieskość w tym kraju wielu z Nas jest BARDZIEJ Papieskich niż sam Papież.

A tak na marginesie pisząc o przekleństwach i dzieciach WSZYSTKICH zapraszam do Gimnazjum czy Szkoły Podstawowej na przerwy aby sobie posłuchać ,ew do środków komunikacji GDY DZIECI wracają do domu -JĘZYK który jest cienkim bolkiem piwiarni

a tak na marginesie to Admin zamknie kolejny Temat bo My musimy POKAZAĆ swe ego smutne takie POLSKIE NIESTETY PRAWDZIWE
forumowicz

darek pisze:
mary jo pisze:Ludzie kochani :!: :lol: dajcie na luz,proszę :!: doopa jest przekleństwem :?: :!: :lol: cholera jasna też :?: ;)
A Wy,moi drodzy ?
BEZWZGLĘDNIE zgadzam się z Panią.....mała czarna na rozluźnienie.

IRYTUJE mnie Papieskość w tym kraju wielu z Nas jest BARDZIEJ Papieskich niż sam Papież.

A tak na marginesie pisząc o przekleństwach i dzieciach WSZYSTKICH zapraszam do Gimnazjum czy Szkoły Podstawowej na przerwy aby sobie posłuchać ,ew do środków komunikacji GDY DZIECI wracają do domu -JĘZYK który jest cienkim bolkiem piwiarni

a tak na marginesie to Admin zamknie kolejny Temat bo My musimy POKAZAĆ swe ego smutne takie POLSKIE NIESTETY PRAWDZIWE
Lampeczka koniaku ;) :D
Ps w domach aż huczy od przekleństw ,tam się dzieci uczą :evil:
ODPOWIEDZ