Aspołeczne zachowania w sanatorium
-
forumowicz
Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium
Szkoda zachodu
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
-
mary jo
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2015 22:05
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Nie przeklinam,razi mnie to bardzo.Powiedzcie,tak szczerze-ile razy zwracaliście uwagę chamom,prostakom,którzy w miejscach publicznych przeklinają bardzo głośno,wyrażnie i wstrętnie,a słuchają tego wszyscy /dzieci też/,czy chcą,czy nie chcą,nie mając wyboru np.w tramwaju,autobusie.
Ja grzecznie proszę o zaprzestanie,zwykle pomaga,i zaraz odzywa się chór poparcia
A Wy,moi drodzy ?
Pozdrawiam serdecznie
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Przy swoich dzieciach raczej tego nie robię, no chyba że na to zasługują w danym momencie
No ale cóż..... nieraz pięknie to brzmi w moich ustach
Jestem tylko normalnym człowiekiem ..... zdrowym na duszy człowiekiem
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Sloneczko pisze:Ja przeklinam jak...... nie wiem co![]()
![]()
Przy swoich dzieciach raczej tego nie robię, no chyba że na to zasługują w danym momencie![]()
No ale cóż..... nieraz pięknie to brzmi w moich ustach![]()
![]()
![]()
Jestem tylko normalnym człowiekiem ..... zdrowym na duszy człowiekiem
NIE Wierzą ,aby Pani SŁONECZKO ..przeklinało ..JEST to pomówienie i żądam powołania KOMISJI Śledczej celem ustosunkowania się w/w insynuacjom .
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
BEZWZGLĘDNIE zgadzam się z Panią.....mała czarna na rozluźnienie.mary jo pisze:Ludzie kochani![]()
dajcie na luz,proszę
doopa jest przekleństwem
![]()
![]()
cholera jasna też
![]()
![]()
Nie przeklinam,razi mnie to bardzo.Powiedzcie,tak szczerze-ile razy zwracaliście uwagę chamom,prostakom,którzy w miejscach publicznych przeklinają bardzo głośno,wyrażnie i wstrętnie,a słuchają tego wszyscy /dzieci też/,czy chcą,czy nie chcą,nie mając wyboru np.w tramwaju,autobusie.
Ja grzecznie proszę o zaprzestanie,zwykle pomaga,i zaraz odzywa się chór poparcia![]()
A Wy,moi drodzy ?
Pozdrawiam serdecznie
IRYTUJE mnie Papieskość w tym kraju wielu z Nas jest BARDZIEJ Papieskich niż sam Papież.
A tak na marginesie pisząc o przekleństwach i dzieciach WSZYSTKICH zapraszam do Gimnazjum czy Szkoły Podstawowej na przerwy aby sobie posłuchać ,ew do środków komunikacji GDY DZIECI wracają do domu -JĘZYK który jest cienkim bolkiem piwiarni
a tak na marginesie to Admin zamknie kolejny Temat bo My musimy POKAZAĆ swe ego smutne takie POLSKIE NIESTETY PRAWDZIWE
-
forumowicz
Lampeczka koniakudarek pisze:BEZWZGLĘDNIE zgadzam się z Panią.....mała czarna na rozluźnienie.mary jo pisze:Ludzie kochani![]()
dajcie na luz,proszę
doopa jest przekleństwem
![]()
![]()
cholera jasna też
![]()
![]()
Ja grzecznie proszę o zaprzestanie,zwykle pomaga,i zaraz odzywa się chór poparcia![]()
A Wy,moi drodzy ?
Pozdrawiam serdecznie
IRYTUJE mnie Papieskość w tym kraju wielu z Nas jest BARDZIEJ Papieskich niż sam Papież.
A tak na marginesie pisząc o przekleństwach i dzieciach WSZYSTKICH zapraszam do Gimnazjum czy Szkoły Podstawowej na przerwy aby sobie posłuchać ,ew do środków komunikacji GDY DZIECI wracają do domu -JĘZYK który jest cienkim bolkiem piwiarni
a tak na marginesie to Admin zamknie kolejny Temat bo My musimy POKAZAĆ swe ego smutne takie POLSKIE NIESTETY PRAWDZIWE
Ps w domach aż huczy od przekleństw ,tam się dzieci uczą