A po co? Wiesz że sanatorium Julianówka zgodzi się na pokazywanie zdjęć? Na tym co pokazałaś to widać jaki bałagan panowie mieli w pokoju.danusia57 pisze:Może mi się uda przenieść te zdjęcia na forum.Pozdrawiam
Sanatorium Julianówka w Ciechocinku
- Marnelo
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2015 08:14
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Sanatorium Julianówka w Ciechocinku
- adamadi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:27
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
No i właśnie nie zdążyłem wyjaśnić że nie takie......lepsze drewniane,to ja sobie sam nadałem taką nazwę,także spokojnie.danusia57 pisze:A jakie to jest łóżko szpitalne? chyba nie takie białe na sprężynach z koszmarnym materacem![]()
,a jakie łazienki?
Proszę czytajcie ze zrozumieniem
- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Staż sanatoryjny: 8
ale kogo obchodzi bałagan,w necie jest dużo złych opinii o tym sanatorium i niech wszyscy zobaczą że to jest nieprawdaMarnelo pisze:A po co? Wiesz że sanatorium Julianówka zgodzi się na pokazywanie zdjęć? Na tym co pokazałaś to widać jaki bałagan panowie mieli w pokoju.danusia57 pisze:Może mi się uda przenieść te zdjęcia na forum.Pozdrawiam
- adamadi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:27
- Staż sanatoryjny: 5
Właśnie dlatego rzadko bywam na forum,Czemu ty Qtwa uwarzasz że piszę bzdury? Wyraziłem swoją opinięFelice pisze:Danusiu,nie ma mowy o żadnych metalowych łózkach,są hotelowe z materacami.Pokoje 2 i 3 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym.Ręcznik dają jeden na zabiegi więc swój raczej trzeba mieć.
Nie słuchaj tych bzdur sprzed wieków.Może luksusu nie ma ale standard sanatoryjny zachowany.
opisałem to co widziałem i odczułem.I chyba lepiej znać wszystkie opinie nawet jeśli nie są wspaniałe
Od pierwszego posta w tym temacie piszę że byłem tam jakiś czas temu i przed remontem
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
Jest mnóstwo opinii starych i tylko o tym napisałam.Kilka lat czyni często różnicę,a mnie nie zależy ,żeby Danusia wyobrażała sobie koszmary o obiekcie.
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
Witaj MarneloMarnelo pisze:... wiecej zdjęć pokażę bo tu się nie wgrywają a mam ich przeszlo 500.
Pisałem ostatnio w dziale technicznym - zwiększyłem liczbę załączników do 5 w jednym poście.
Ograniczenia wielkości obrazka to 800x600 pikseli i 100kB, także jeśli masz większe, musisz je zmniejszyć za pomocą dowolnego programu do zmniejszania zdjęć (np. Microsoft Image Resizer).
Proszę spróbuj dodać zdjęcia jako załącznik, a nie poprzez [img].
Zakładka "Załączniki" jest poniżej przycisku "Wyślij" - tam dodaj maksymalnie 5 zdjęć i wtedy opublikuj post. W kolejnych postach możesz dodać kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam
- Marnelo
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2015 08:14
- Staż sanatoryjny: 3
Ja u siebie nie widzę zakładki Załączniki
Julianówka przy ognisku
[ obrazek zewnętrzny ]
- Marnelo
- Aktywny Kuracjusz