Sanatorium z ZUS

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2016 16:46
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium z ZUS

Post autor: Anka1084 »

Elu moge tylko pozazdrościć tego morza :kwiat:
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

Elu :) gratuluję wyjazdu nad morze. Ja w poniedziałek byłam na komisji w tomaszowskim ZUS-ie u Pani orzecznik to była formalność-aktualny, nowy rezonans, ale w pokoju gdzie przydzielane są miejscowości na rehabilitacje :shock: pani mi powiedziała, że dwa razy byłam w górach, więc już nie pojadę i zaproponowała mi Aleksandrów Kujawski, Wieniec, Uniejów no niestety mi to nie odpowiadało, więc w ostatecznosci zaproponowała mi Inowrocław od 14 września. Pozdrawiam serdecznie :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Bożenko w temacie orzecznika to super ale urzędniczka koszmar.Miała zaznaczone morze a proponowała mi Uniejów , Poddębice, Stróże, Osieczek .Po prostu złośliwa.Na szczęście zaingerowała P Doktor i dostałam to morze.Moje schorzenie całkowicie wyklucza góry.Będę miała okazje pozwiedzać Gdańsk :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witajcie :kwiat: Elu a ja Ci zazdroszczę Sobiszewa, wrzesień piękny miesiąc i miejsce niecodzienne :kwiat: tylko zwiedzać :D
Blanusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2017 13:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Blanusia »

Jutro komisja... Co byście polecili ze Śląska za sanatorium <gdzieś wyczytałam ze przyznaja tylko do 240km>? żeby bylo c