.a daleko jest tylko do nieba .....postaraj się też wczytywać w moje wpisy ze zrozumieniem , nie wymyślaj histori nie improwizuj i nie próbuj zgadywać mnie bo moja odpowiedź zawsze tu znajdziesz
Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękowano: 2 razy
Re: Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017
.a daleko jest tylko do nieba .....postaraj się też wczytywać w moje wpisy ze zrozumieniem , nie wymyślaj histori nie improwizuj i nie próbuj zgadywać mnie bo moja odpowiedź zawsze tu znajdziesz
- ricolo666
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lip 2017 21:11
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
DZieki Beti ,ale uwarzaj bo mozesz stanac oko w okoBetka pisze: 08 paź 2017 08:39 Zibi popieram Cie w caliscinie chce nic komentowac bo bez sensu.Ktos pomylil tematy i na szczescie z nami nie jedzie
A my za dwa dni fruniemy odpoczac miedzy innymi od takich ludzi meczacych
Pogoda zapewne ladna bedzie
![]()
-
Insignia 2010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękowano: 2 razy
No chyba że znasz już kolega i jest bardzo przystojny wiec tu jestem za bo te 24 dni jakiś spędzić trzeba ....ale uważaj i nie mów nigdy bo zawsze na wyjeździe trafi się ktoś inny i po co łamać zęby na starym pieczywie ....pozdro
-
Betka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sie 2017 21:17
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 2
Jestem pod wrazeniem .Czlowiek inteligentny odpuszcza..zwlaszcza jak zaznaczyles nie masz czasu.Popierac moge kogo chce.Trzeba sie.tylko zastanowic wlasnie z kogo sie Pan zrobil..Insignia 2010 pisze: 08 paź 2017 09:02 Beato niesmak czytaj g.....ę musimy tępić w zalążku![]()
A i rosół szumować bo będzie nie smaczny
![]()
![]()
![]()
wiec wstrzymaj sie z popieranien , dajcie spokoj i pakować się bo wyjazd się zbliża
No chyba że znasz już kolega i jest bardzo przystojny wiec tu jestem za bo te 24 dni jakiś spędzić trzeba ....ale uważaj i nie mów nigdy bo zawsze na wyjeździe trafi się ktoś inny i po co łamać zęby na starym pieczywie ....pozdro
-
Betka
- Super Kuracjusz

-
Agnieszkam75kg
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2015 22:19
- Staż sanatoryjny: 4
miłego pobytu i dobrej zabawy, a jedyna rada na takie komentarze to ignorowanie ich, udawanie jakby ich wcale nie było i nie dać się prowokować, bo on na to tylko czekaBetka pisze: 08 paź 2017 11:23 Dziewczyny we wtorek jestesmyMam nadzieje nikt taki sie nie trafi
Pogoda bedzie piekna..A Admin wreszcie cos zrobi z czlowiekiem z najwyzszym ilorazem inteligencji wedlug mniemania swego
![]()
Pozdrawiam..Fajnie bylo dopoko sie nie wtracil.
-
Betka
- Super Kuracjusz

-
Agnieszkam75kg
- Super Kuracjusz

dzięki Wam dowiedziałam się że Sanvit też jest super, do tej pory moim faworytem był Ziemowit Stomil, gdzie wszystkie zabiegi z basenem i parkietoterapia na miejscu. chodzi mi o ZUSowski wyjazd. a ten Klimat w centrum i wszędzie blisko więc jeśli te tańce jeszcze tam są to też biorę go zawsze pod uwagęBetka pisze: 08 paź 2017 11:43 Dzieki Agabedzie super bo musi
![]()
Odpoczniemy.I wlasnie mam zamiar ignorowac posty pewnej osoby
![]()
Mysle ze Niunia Ci napisze jak tam pobyt bo teraz przy tej ilosci inteligentych postow pewnej osoby Twoje zapytanie gdzies zaniklo
![]()
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Agnieszko w "Klimacie" w tej chwili nie grają w ogóle i nie wiadomo czy wieczorki taneczne powrócą.Agnieszkam75kg pisze: (...)czy w tym Klimacie codziennie grają, bo była jakaś przerwa, że jakiś dobry DJ już tam nie gra i czy bardziej dyskoteka czy dancingowo. utwory czy stare lata80te czy disco polo![]()
![]()
miłego pobytu. a... jeszcze .. i ile osób tam na jednym turnusie przebywa
Czasem, jeśli jest zgrana paczka, kuracjusze sami proszą o zorganizowanie takiej imprezki i wiem,
że było to możliwe, ale DJe byli z łapanki i muza bardzo różna,(w większości starsze disco, disco polo,
ale czasem też muza dancingowa, a nawet klubowa). DJ Piotrek , który grał w "Klimacie" po tych zmianach,
gra w restauracji hotelu "Glorietta". Moim zdaniem jest dobry ( o niebo lepszy jak DJ Tomek z "Krakowiaka")
tylko trochę za dużo gada.
-
Agnieszkam75kg
- Super Kuracjusz

dzięki, jak nie ma tańcy, to już nie dla mnie ten klimat, bo nie codziennie chce się latać na miasto, czasem trzeba tak swojsko... u siebie się zabawićDzia_dek pisze: 08 paź 2017 12:11Agnieszko w "Klimacie" w tej chwili nie grają w ogóle i nie wiadomo czy wieczorki taneczne powrócą.Agnieszkam75kg pisze: (...)czy w tym Klimacie codziennie grają, bo była jakaś przerwa, że jakiś dobry DJ już tam nie gra i czy bardziej dyskoteka czy dancingowo. utwory czy stare lata80te czy disco polo![]()
![]()
miłego pobytu. a... jeszcze .. i ile osób tam na jednym turnusie przebywa
Czasem, jeśli jest zgrana paczka, kuracjusze sami proszą o zorganizowanie takiej imprezki i wiem,
że było to możliwe, ale DJe byli z łapanki i muza bardzo różna,(w większości starsze disco, disco polo,
ale czasem też muza dancingowa, a nawet klubowa). DJ Piotrek , który grał w "Klimacie" po tych zmianach,
gra w restauracji hotelu "Glorietta". Moim zdaniem jest dobry ( o niebo lepszy jak DJ Tomek z "Krakowiaka")
tylko trochę za dużo gada.W "Klimacie"na turnusie jednorazowo jest 50 osób.